Survivor 4: Συζητάει με την παραγωγή η Βαλέρια Χοψονίδου

Τι απάντηση έδωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Συζητάει με την παραγωγή η Βαλέρια Χοψονίδου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε γνωστό πως η αγαπημένη αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να ενταχθεί τον επόμενο καιρό στο Survivor 4.

Τη Βαλέρια Χοψονίδου την έχουμε γνωρίσει από την αδερφή της, η οποία είναι πρώην Σταρ Ελλάς και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο μάλιστα έχει κάνει 6 παιδιά.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι μία πολύ στοργική θεία και έτσι πολύ συχνά βλέπουμε δικά της στιγμιότυπα με τα ανίψια της. Επιπλέον, έχει και τη δική της συλλογή ρούχων.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό πως επικοινώνησε με τη Βαλέρια Χοψονίδου και εκείνη του ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως όλα δείχνουν, την πρόταση του Ατζούν Ιλιζταλί απέρριψε και ο Τάσος Ξιαρχό.

Η Βαλέρια Χοψονίδου απέρριψε την πρόταση του Survivor, θα δούμε ωστόσο στο ριάλιτι την Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Μπορεί εδώ και μέρες να ακούγεται πως ο Τάσος Ξιαρχό θα είναι ο επόμενος που θα μπει στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, πρόταση έχει δεχτεί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Συγκεκριμένα, παρά τις προχωρημένες συζητήσεις που έχει κάνει ο Τάσος Ξιαρχό με την παραγωγή φαίνεται να υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο και μείζον θέμα που τον εμποδίζει από το να ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι η παραγωγή έπρεπε να ρίξει αλλού το βλέμμα της και κατευθύνθηκε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ακόμα δεν έχει δώσει ούτε αρνητική αλλά ούτε θετική απάντηση.