Survivor - μητέρα Ταραμπάνκο: "Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει! Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια"

"Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάω καλά ελληνικά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - μητέρα Ταραμπάνκο:

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την πορεία της στο Survivor 4, αλλά και για την αποχώρηση της, η οποία έγινε με άσχημα σχόλια προς το πρόσωπο της, ειδικά από τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον Τριαντάφυλλο να την υπερασπίζεται.

Η νικήτρια του GNTM αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, παρόλο που ήταν συνεχόμενα η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού.

«Είμαι περήφανη για εκείνη και ευχαριστώ τον κόσμο. Την περιμένω να έρθει, δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν μου λένε τι ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ξέρω καλά ελληνικά. Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει. Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια. Πιστεύω ότι έκανε φίλους μέσα στο παιχνίδι. Της είπα καλύ τύχη όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor. Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο!», δήλωσε η μητέρα της Κάτιας, Ναταλία Χαβραχ.

Survivor 4 - έκτακτο: Νέες πληροφορίες για την Κάτια Ταραμπάνκο

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε γράψει πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα αφήσει το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο μια για πάντα και είδατε πως έπεσε μέσα 100%, όπως συμβαίνει και καθημερινά με τα spoils που σας δίνει λίγο πριν τα αγωνίσματα. Anyway η εγκυρότητα του Youweekly.gr είναι γνωστή οπότε ας μην μακρυγορώ.

Σήμερα, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω κάποιες νέες πληροφορίες που έμαθα για τη Κάτια Ταραμπάνκο και το πως τα περνάει τώρα που το Survivor είναι πια παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πηγές μου η Κάτια Ταραμπάνκο είναι απογοητευμένη που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος σε αυτό το ριάλιτι και είναι λογικό αφού είναι πεισματάρα και θέλει να καταφέρνει ότι έχει στο μυαλό της, αλλά από την άλλη αισθάνεται και λίγο απελευθερωμένη από την άποψη ότι είχε πιεστεί όντως πολύ ψυχολογικά.

Δεν την είχαν καταβάλει μόνο το αυτοάνοσο και η αδυναμία λόγω έλλειψης φαγητού αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι που υπο τέτοιες συνθήκες όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά σε άτομο της παραγωγής και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr "Είναι το νούμερα 1 που θα σε κάνει να θέλεις να το βάλεις στα πόδια".

Αυτό είπε σε άτομο της παραγωγής λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο και όπως σας είχαμε γράψει έμενε στο ξενοδοχείο.

Τώρα, η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής της προς την Ελλάδα σιγά σιγά. Η οικογένειά της, οι φίλοι της αλλά και ο σύντροφό της - δείτε τον εδώ - την περιμένουμε πως και πως αν και κάτι μου λέει πως... σε λίγο καιρό θα σκάσει η είδηση "βόμβα": "Xώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο μετά το Survivor".

Μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά... ξέρετε πως σχεδόν ποτέ δεν πέφτω έξω...