Bo: "Εντάξει γελάω, αδικεί τα προηγούμενα Survivor. Τανιμανίδης for ever!»

Tα σχόλια του πρώην παίκτη για όσα συμβαίνουν στο φετινό ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Bo:

Στο Πρωινό μίλησε ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor Βο, μάλιστα αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης με αρκετό σαρκασμό.

«Νιώθω ευλογημένος που ήμουν στο πρώτο που ήταν… τόσο εύκολο και δεν ήμουν σε αυτό το πολύ δύσκολο και δεν θα τα έβγαζα εις πέρας. Είμαι τυχερός. Εντάξει γελάω. Αδικεί τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τα φετινά παιχνίδια είναι πολύ πιο εύκολα και από το δικό μας και από το άλλο. Στο πρώτο εμείς δεν τρώγαμε τίποτα. Ευλογημένα και τυχερά τα παιδιά που τρώνε πολύ καλύτερα από εμάς. Το φακόρυζο το πήραμε μετά από τρεις μήνες σχεδόν.

Το φετινό Survivor θα το χαρακτήριζα διασκεδαστικό, για να μην πω αστείο. Ένα παιχνίδι που βασίζεται πιο πολύ στο reality, παρά στην αγωνιστικότητα. Σάκης Τανιμανίδης For Ever!» τόνισε ο Μπο και εμείς σας έχουμε spoiler με κομμένες σκηνές από το ριάλιτι.

Όσα δήλωσε ο Bo για το φετινό Survivor

Survivor spoiler 20/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Τετάρτη σήμερα, 20/1, και έχουμε αγώνα επάθλου στο Survivor αλλά και αποχώρηση ενός παίκτη! Αφού ήδη το Youweekly.gr έχει αποκαλύψει στους αναγνώστες του ποιος παίκτης από την ομάδα των Κόκκινων θα φτιάξει βαλίτσα και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, πάμε να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει και θα... φάει, καθώς πρόκειται για έπαθλο φαγητού.

Το Youweekly.gr από την έναρξη του Survivor 4 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει δώσει spoil, δεν υπάρχει μέρα που να έχει πέσει έξω, δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει μεταφέρει αποκλειστικά παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο που μετά τα παίρνουν οι άλλοι και τα παρουσιάζουν δικά τους!

survivor

Οι πληροφορίες που έχουμε έρχονται κατευθείαν από εκεί γι' αυτό και δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο καθώς, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, θα υπάρξει έντονος καυγάς με Μπλε και Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού πριν από την αποχώρηση! Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος θα έρθει σε μια απίστευτη κόντρα με τον Τζέιμς!

Όσον αφορά το πια ομάδα θα φτάσει σαν παρατηρήτρια στο συμβούλιο του νησιού επειδή προηγουμένως θα έχει κερδίσει στο στίβο μάχης, είναι πολύ νωρίς να σας το μεταφέρουμε! Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε σήμερα θα υπάρξει ανατροπή. Ωστόσο, συντονιστείτε γιατί, όπως πάντα, λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο θα σας έχουμε την απάντηση!