Survivor 4: Τριαντάφυλλος για Ελευθερίου - "Μου έλεγε πως η Κάτια ξέρει από ριάλιτι, την ζήλευε!"

Ποιον πιστεύουμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τριαντάφυλλος για Ελευθερίου -

Ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε να στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν να τσακώνονται και ο ένας να "δίνει" τον άλλον.

Έτσι έκανε και ο Τριαντάφυλλος όταν η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως το γεγονός πως μίλησε απότομα προς τον Τζειμς και τον χαρακτήρισε δεν στέκει αφού δεν τον έχει γνωρίσει.

Έτσι λοιπόν την "άδειασε" κανονικά λέγοντας πως η Ελευθερία τον είχε πιάσει όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και τον έστρεφε κατά της Κάτιας λέγοντας πως είναι παίκτρια για ριάλιτι και δεν κάνει για εκεί. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως την ζήλευε πολύ και αυτό θα μπορούσε να το διαβεβαιώσει και ο Πάνος Καλίδης, κάτι που ο Πάνος δεν έκανε. Προηγουμένως ο Γιώργος Κοψιδάς "άδειασε¨ την Μπλε ομάδα.

Δείτε τη κόντρα Τριαντάφυλλου - Ελευθερίου

ελευθερίου survivor

Survivor αποκάλυψη: Ελευθερίου και Ασημακόπουλος έκαναν νοήματα την ώρα του συμβουλίου

Κάτι που λίγοι παρατήρησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor - δείτε εδώ τα highights - είναι πως κατά την διάρκεια του συμβουλίου και την ώρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε ο Ασημακόπουλος από την πλευρά των Μαχητών και η Ελευθερίου από την πλευρά των Διάσημων αντάλλαξαν εκτός από βλέμματα και λέξεις...

Για την ακρίβεια η κάμερα στο παρακάτω βίντεο δείχνει σε ζουμ τον διάλογο των δυο αυτών παικτών που... προκαλεί πολύ ενδιαφέρον αφού δεν ξέρουμε από που προέκυψε όλη αυτή η "φιλία", αλλά θα μάθουμε... όπως μάθαμε

Περίπου στο 06:04 του βίντεο θα δείτε την επίμαχη σκηνή με τον Ασημακόπουλο και την Ελευθερία Ελευθερίου