Survivor 4: Απίστευτο «άδειασμα» στην Μαριπόζα - «Δεν είναι cheerleader, 20 δευτερόλεπτα είχε χορέψει»

Η αποκάλυψη των cheerleader του ΠΑΟΚ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Απίστευτο «άδειασμα» στην Μαριπόζα - «Δεν είναι cheerleader, 20 δευτερόλεπτα είχε χορέψει»

Η Έλενα Μαριπόζα έχει δηλώσει influencer και cheerleader στο Survivor, και όσο ιδανικός κι αν ακούγεται αυτός ο συνδυασμός φαίνεται πως δεν είναι αληθινός, αφού οι προπονήτριες της ομάδας του ΠΑΟΚ αποκάλυψαν πως δεν θα πρέπει να θεωρείται μαζορέτα, αφού έχει χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα.

Οι δύο προπονήτριες των Volcanoz Cheerleaders, ξεκαθάρισαν πως η Έλενα ήταν στην ομάδα όταν ήταν 16 χρονών και δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να χορέψει σε αγώνα. Για τον λόγο αυτό θεωρούν λάθος ότι δήλωσε cheerleader στο Survivor.

Μαριπόζα Survivor

Μάλιστα ξεκαθάρισαν πως τα κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, τσαντίστηκαν μόλις το άκουσαν. Θυμίζουμε βέβαια πως η Έλενα Μαριπόζα ήταν σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Όμπι Τρότερ.

«Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013 όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ, θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λέμε κοπέλες ότι ήταν στην έτσι. Τσαντίστηκαν τα κορίτσια όταν το άκουσαν. Δεν μου έκανε η ηλικία της, ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια ακόμη. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες απλά όταν δηλώνεις κάτι να μπορείς και να το υποστηρίξεις», είπαν μεταξύ άλλων.

Survivor 4 - Μαριπόζα: Πριν μπει στο παιχνίδι είχε 330.000 followers ενώ τώρα έχει...

Μια από τις παίκτριες που έχει απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή της στο Survivor είναι φυσικά η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς η Μαριπόζα. Το twitter από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οθόνες πήρε φωτιά τόσο για την εικόνα της όσο και για τις αγωνιστικές της ικανότητες.

Μπορεί σε πολλά tweets να αναφέρεται πως μετά την παρουσία της στο Survivor θα χάσει πολύ κόσμο από το instagram αλλά εμείς που το ψάξαμε λίγο έχουμε να σας πούμε πως τους... αυγάτισε τους followers.

Η Έλενα Κρεμλίδου πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε 330.000 ακόλουθους κι αυτό γιατί είναι influencer, δηλαδή διαφημίζει προϊόντα και ασκεί μια "δύναμη" και μια επιρροή στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά από 4 εβδομάδες που βρίσκεται στο Survivor η Μαριπόζα έχει καταφέρει να φτάσει το instagram account της στους 348.000 followers! Καλά το λες... Θα ανέβουν οι μπίζνες όταν αποχωρήσει, το μόνο σίγουρο...

Μαριπόζα Survivor instagram