Γιώργος Λιανός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που επιστρέφει άμεσα Ελλάδα

Για αυτό συμφώνησε ο Ατζούν να παρουσιάσει το Survivor 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που επιστρέφει άμεσα Ελλάδα

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός φεύγει από Άγιο Δομίνικο και επιστέφει στην Ελλάδα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει την θέση του παρουσιαστή στο Survivor 4.

Σύμφωνα με την εκπομπή, αποφασίστηκε να αναλάβει την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live του The Voice - Δείτε τα highlights 22/1 - μιας και δεν βρέθηκε άλλη λύση, αφού μέχρι και τον Μουτσινά ήθελαν να το παρουσιάζει.

Όπως αναφέρθηκε, ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστεί κανονικά στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όμως θα φύγει αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιάσει το μουσικό show.

O Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου τουλάχιστον.

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τον λόγο που επιστρέφει Ελλάδα - "Θα είναι για πέντε μέρες"

Σε προηγούμενο επεισόδιο στο Survivor ο Ατζούν αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να επιστρέψει Ελλάδα για ένα διάστημα και από τότε το κινητό του παρουσιαστή πήρε φωτιά από ερωτήσεις.

Έτσι, ο φετινός παρουσιαστής του Survivor μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε την εξήγηση για τον λόγο που θα λείπει - τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν - αλλά και τις ακριβείς μέρες για τους φανατικούς του ριάλιτι επιβίωσης.

«Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και έκλεισε όσα λέγονταν για την παρουσίαση του The Voice.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

λιανός