Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν βλέπω Survivor μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη»

Το είπε..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν βλέπω Survivor μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Η παρουσιάστρια που ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύντροφο της, μίλησε για το Survivor και έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή που φαίνεται πως θα κάνει το Σαββατοκύριακο το πρωί στο Mega.

«Παλεύεις για να επιβιώσεις. Όταν το βλέπω μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Συμπονώ τους παίκτες ταυτίζομαι μαζί τους. Στις αθλητικές επιδόσεις, είμαι κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη. Έχω καλές αναμνήσεις από το Survivor», είπε για το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά την εκπομπή στο MEGA: «Γίνονται κάποιες συζητήσεις με εταιρίες παραγωγής ναι. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού χωρίς να είμαι και αρνητική σε άλλα πράγματα. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν τα έχουμε πει για εκπομπή».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναπόλησε τις στιγμές της στο Surviro

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4, φαίνεται να είχε αναπολήσει τις στιγμές από την δική της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια είχε συζητηθεί αρκετά όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα της είχαν δώσει και το ψευδώνυμο Queen Dina.

Η Κωνσταντίνα, λοιπόν, λίγο πριν την πρεμιέρα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τον στίβο μάχης και έτσι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες του νέου κύκλου.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Once Survivor always Survivor! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΚωνσταντίνα Σπυροπούλου κείμενο