Survivor 4: Μπαίνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - "μισθοφόρος";

Η ανάρτηση που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μπαίνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος -

Eρωτηματικά γέννησε μια ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο instagram. O επιχειρηματίας και πρώην μισθοφόρος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από τον ΣΚΑΙ κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν θα τον δούμε να μπαίνει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο φαίνεται να έχει λάβει ένα μήνυμα από τον ΣΚΑΙ στο οποίο τον ενημερώνουν πως έγινε δεκτός στην ομάδα των Διάσημων.

“Καλησπέρα, η αίτηση για την κατάταξή σας στο Survivor έγινε δεκτή. Έχετε επιλεχθεί στην ομάδα των διάσημων. Παρακαλείσθε όπως περάσετε…”

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε tag και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor

 Κώστας Αναγνωστόπουλος Survivor 4

Κι ενώ η δική του είσοδος στο παιχνίδι είναι με ερωτηματικό, σήμερα θα μπει στους Κόκκινους η Καρολίνα Καλύβα.

"Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα και οι Διάσημοι 2 με 5 χιλιάδες την εβδομάδα"

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τις αμοιβές που έπαιρνε σαν μαχητής αλλά και αυτή των Διάσημων στο πρώτο Survivor.

Ήταν, μάλιστα, πολύ λεπτομερής αφού ανέφερε: «Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εγώ όταν μου το είπαν λέω θα μας πληρώνουν κιόλας; Αφού εγώ δήλωσα συμμετοχή. Για τους Διάσημους είχα ακούσει διάφορα ποσά. Ήταν πιο μικροί οι μισθοί από ότι τώρα. Οι μισθοί τους είναι από 2.000 – 5.000 το περισσότερο. Τη βδομάδα».