Survivor 4: Απίστευτο "άδειασμα" της Βαλαβάνη - «Το ρεκόρ δεν έχει σπάσει ακόμη Μαριαλένα μου»

Την έβαλε στη θέση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Απίστευτο

Χθες 31/1 για ακόμη μια φορά η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο του Survivor 4, με πολλούς παίκτες να λένε πως έχουν σπάσει ρεκόρ νικών και να υπερηφανεύονται. Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους έβαλε στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε πως η νίκη αυτή και το 8-0 έσπασε το καλύτερο σερί νικών που έχει κάνει ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο, απάντησε μέσω των instastories στην παίκτρια, τονίζοντας πως το σερί θα σπάσει μόνο αν η Μπλε ομάδα σημειώσει ακόμη μια νίκη.

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Το 8-0 υπάρχει από το Survivor του 2017, όταν οι Μαχητές το είχαν κάνει σε εμάς. Εμείς είχαμε κάνει 7-0 στους Μαχητές και αυτοί 8-0. Οπότε το ρεκόρ δεν έχει σπάσει ακόμη Μαριαλένα μου. Αν κάνετε εσείς 9-0 θα σπάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Survivor 4 spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Σήμερα 1/2 θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο στο Survivor 4! Η αλήθεια είναι πως το Youweekly.gr γνωρίζει από εχθές το βράδυ ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και αναμέναμε με μεγάλη χαρά να έρθει η ώρα να σας γράψουμε το spoil αλλά... η παραγωγή του Survivor θέλησε να το φανερώσει από μόνη της!

Συγκεκριμένα, σας είπαμε νωρίτερα ότι στο trailer (θα το βρείτε παρακάτω) που έδειξαν για πρώτη φορά ακριβώς μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου - δείτε εδώ τα highlights - φανέρωσαν πως οι Κόκκινοι κερδίζουν το αγώνισμα!

Σύμφωνα, λοιπόν, και με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr - που ξέρετε πως πέφτουν πάντα μα πάντα μέσα - επιβεβαιώνουμε πως όντως σήμερα θα δούμε να συμβαίνει η μεγάλη ανατροπή! Το σερί των Μπλε θα σπάσει, η Κόκκινη ομάδα επιτέλους θα δει άσπρη μέρα!

Και μετά την ήττα αυτή, φυσικά, θα ξεκινήσει το καλό αφού θα πέσουν οι μάσκες και στην Μπλε ομάδα. Τόσο καιρό ήταν ενωμένη, αγαπημένη γιατί δεν είχε χρειαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού. Σήμερα, όμως, που ένας παίκτης τους θα πρέπει να βγει υποψήφιος θα γίνει το έλα να δεις...

https://streamable.com/zmosba[/OEmbe