Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το Survivor 4 - «Πότε θα δούμε ένα κανονικό αγώνισμα;»

Το σχόλιο του μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το Survivor 4 - «Πότε θα δούμε ένα κανονικό αγώνισμα;»

O Κωνσταντίνος Βασάλος συνηθίζει πλέον να σχολιάζει το φετινό Survivor και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει, είτε με τους παίκτες είτε με τα αγωνίσματα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να είναι φανατικός τηλεθεατής και να μην χάνει κανένα επεισόδιο για αυτό και πολλές φορές τοποθετείται και εκφράζει την άποψη του για όσα συμβαίνουν.

Ενώ πριν λίγες μέρες «δίκασε» την παραγωγή για τις φετινές αμοιβές των παικτών, αυτήν την φορά ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στα αγωνίσματα του παιχνιδιού.

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, έκανε το δικό του σχόλιο αναφορικά με τον στίβο μάχης αλλά και το αποτέλεσμα, το οποίο για ακόμη μια φορά ανέδειξε νικητές τους Μπλε.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα instastory και έγραψε χαρακτηριστικά «Πότε θα δούμε κανονικό αγώνισμα;;»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ξέσπασε ο Βασάλος με το Survivor 4

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «άδειασε» το Survivor 4 και συγκεκριμένα την Μαριλένα Ρουμελιώτη

Χθες 31/1 για ακόμη μια φορά η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο του Survivor 4, με πολλούς παίκτες να λένε πως έχουν σπάσει ρεκόρ νικών και να υπερηφανεύονται. Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους έβαλε στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε πως η νίκη αυτή και το 8-0 έσπασε το καλύτερο σερί νικών που έχει κάνει ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο, απάντησε μέσω των instastories στην παίκτρια, τονίζοντας πως το σερί θα σπάσει μόνο αν η Μπλε ομάδα σημειώσει ακόμη μια νίκη.

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Το 8-0 υπάρχει από το Survivor του 2017, όταν οι Μαχητές το είχαν κάνει σε εμάς. Εμείς είχαμε κάνει 7-0 στους Μαχητές και αυτοί 8-0. Οπότε το ρεκόρ δεν έχει σπάσει ακόμη Μαριαλένα μου. Αν κάνετε εσείς 9-0 θα σπάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.