Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Βασάλος - Survivor 4: «Έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα»

Ακόμα δηλώνει έτοιμος να μπει στο Survivor All Star

Κωνσταντίνος Βασάλος - Survivor 4: «Έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα»
Survivor 26.01.2021 13:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και απάντησε σε όσα ακούγονται πως το φετινό Survivor είναι και το πιο δύσκολο αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star.

«Το φετινό Survivor είναι πολύ καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Έχουν πιο ενδιαφέρον οι παίκτες. Βέβαια έχουμε μια μικρή διαφορά στο θέμα δυναμικότητας παικτών. Επειδή ο Λιανός το έχει πει πολλές φορές ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor το φετινό, εγώ προσωπικά δε συμφωνώ. Αλλά δε μπορώ να ξέρω, γιατί δεν είμαι στο τωρινό. Οπότε μόνο έτσι μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις ενώ πριν λίγες μέρες "πέταξε" ένα καρφί για τα αγωνίσματα.

Για μένα έχει ξεχωρίσει πάρα πολύ ο James από τους Μπλε και ο Κόρομι από τους Κόκκινους. Εμείς σαν Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Εμείς από τις κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα. Θα πήγαινα σε All Star Survivor και χωρίς κάμερες να γίνονταν» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Aυτές είναι οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Survivor 4: Ο Βασάλος σχολίασε τις νέες ομάδες - «Υπερτερούν οι Διάσημοι»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει τον νέο διαχωρισμό των ομάδων στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως υπερτερούν οι Διάσημοι.

Ο παρουσιαστής δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα γίνονται καθημερινά στο ριάλιτι επιβίωσης. Το έκανε με την ψηφοφορία των Διάσημων που έδωσε Κάτια και Κοψιδά και το κάνει και τώρα, μετά το «ανακάτεμα της τράπουλας» από την παραγωγή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν έκρινε πως στρατηγικά κινήθηκε ο Κοψιδάς, και έγραψε: «Βλέποντας τις δύο ομάδες, ο James κράτησε την παρέα του και ο Κοψιδάς πήρε τους πιο γρήγορους. Με μία πρώτη ματιά πιστεύω ότι υπερτερούν οι Διάσημοι».

βασάλος survivor

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Τζέιμς έχει τις λιγότερες ήττες - Δεν φαντάζεστε ποιος έχει τις περισσότερες

Survivor 4 - Ορέστης Τσάνγκ: «Έχω ξεχωρίσει τον Τζέιμς, έχει στρατηγική»

Share