Survivor 4 - Καρολίνα Καλύβα: «Δεν φοβάμαι κάποια παίκτρια»

Όσα δήλωσε πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καρολίνα Καλύβα: «Δεν φοβάμαι κάποια παίκτρια»

Πριν φύγει για το Survivor 4, η Καρολίνα Καλύβα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It. Η γυμνάστρια, μίλησε για τους φόβους της, αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες.

Η 31χονη ανέφερε πως θα την δυσκολέψει η πείνα, ωστόσο θα γυμνάσει το μυαλό της. Από την άλλη την φοβίζουν τα ζωύφια.

«Είμαι personal coach, pilates instructor και έχω ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λουτράκι. Περισσότερο θα με δυσκολέψει η πείνα, γιατί ως αθλήτρια το βασικό κριτήριο είναι η διατροφή ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις την απόδοσή σου. Πιστεύω περισσότερο θα γυμνάσω το μυαλό μου.

Δεν έχω αγαπημένους παίκτες. Δεν φοβάμαι κάποια παίκτρια γιατί τα πάντα κρίνονται με βάση το τι υπάρχει στον στίβο μάχης. Εγώ επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και στον στίβο που έκανα πρωταθλητισμό υπήρχα μόνο εγώ. Θα με φόβιζαν τα ζωύφια, Η μαμά μου έκλαιγε (όταν έφυγα, ο πατέρας μου cool)», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Ωστόσο, πίσω άφησε και τον αδερφό της.

Survivor 4 spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr εχθές, η ομάδα των Κόκκινων έσπασε το σερί νικών των Μπλε και κατάφερε και πήρε τη νίκη στο πιο σημαντικό αγώνισμα του Survivor, αυτό της ασυλίας, στέλνοντάς τους στο συμβούλιο!

Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι μάσκες έπεσαν, οι κλίκες φάνηκαν επιτέλους και σε αυτή την ομάδα και στην απέξω μέχρι στιγμής βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου!

Στο σημερινό επεισόδιο, μάλιστα, θα δούμε την τραγουδίστρια να περιθωριοποιείται πλήρως από τους συμπαίκτες της, μετά και τον άσχημο καυγά που είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη όταν τελείωσε το συμβούλιο του νησιού!

Θα σας το λέμε και θα σας το ξανά λέμε! Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε ότι πληροφορία έχει μοιραστεί μαζί σας για το Survivor! Μην ξεχνάμε πως για τη νέα παίκτρια, την Καρολίνα Καλύβα είμασταν οι μόνοι που είχαμε γράψει πως θα μπει στο παιχνίδι και όντως μπήκε!

Survivor 4  Καρολίνα

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως από δω και πέρα τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στο παιχνίδι! Οι Κόκκινοι έκαναν την αρχή και το τέλος αυτής θα αργήσει να έρθει...

Και σήμερα για να είμαστε ξεκάθαροι οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα βαφτεί πάλι κόκκινος ο ουρανός ΑΛΛΑ(!!!) δεν είναι ότι ακόμα το έχουμε και σίγουρο! Ξέρετε ότι πάντα επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες μας λίγο πριν το αγώνισμα οπότε... STAY TUNED!