Survivor 4: Γυπαετοί ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι - «Όρμησαν» στην Καρολίνα

Μπήκε στην παιχνίδι και προκάλεσε χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Γυπαετοί ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι - «Όρμησαν» στην Καρολίνα

Το επεισόδιο της Τρίτης (2/2) για το Survivor ξεκίνησε με έναν ξεχωριστό τρόπο, με τους «Κόκκινους» να δείχνουν πόσο… γύπες είναι, δείχνοντας τα πάντα στην Καρολίνα, που φαίνεται πως προκάλεσε ήδη αίσθηση στην παραλία τους.

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/2) και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους συμπαίκτες της να εντυπωσιάζονται από την παρουσία της και να τη βλέπουν, επίσης, αν βοηθά στο να νικήσουν και να «σπάσουν» το σερί των «Μπλε», που μετρούσαν οκτώ επικρατήσεις.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κορόμι εντυπωσιάστηκαν σε τέτοιο βαθμό, που άρχισαν να της δείχνουν όλα τα μέρη, μην κρύβοντας πόσο μεγάλη εντύπωση τους έχει κάνει η Καρολίνα. «Είναι τούμπανο ρε φίλε», ήταν μια φάση του Ασημακόπουλου.

Survivor 4: Καρολίνα Καλύβα και Νίκος Μπάρτζης γνωριζόντουσαν πριν το ριάλιτι

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και από τον πρώτο στίβο μάχης που έπαιξε πήρε 2/2 νίκες. Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι, έχει φέρει πολλές νίκες, όμως και πολλές αντιδράσεις από τα social media. Από που γνωρίζονται ωστόσο οι δυο αντίπαλοι;

Συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έβγαιναν στις ίδιες περιοχές, ενώ σύχναζαν και στα ίδια μαγαζιά.

Η Καρολίνα έχει το δικό της νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι το οποίο είναι το πιο γνωστό στην Κορινθία, όπου διασκεδάζει πολύς κόσμος. Ενώ ο Νίκος Μπάρτζης (Με καταγωγή από το Ζευγολατιό Κορινθίας) έχει εργαστεί και ως μπάρμαν σε πολλά μαγαζιά της Κορίνθου και όχι μόνο. Επίσης, έχουν και πολλούς κοινούς γνωστούς.