Survivor 4: Τα έβγαλε όλα στην φορά για τους Μπλε ο Ασημακόπουλος - «Τώρα θα πέσουν πραγματικά οι μάσκες»

Η παρατήρηση του μετά το χθεσινό συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα έβγαλε όλα στην φορά για τους Μπλε ο Ασημακόπουλος - «Τώρα θα πέσουν πραγματικά οι μάσκες»

«Φαρμάκι» φυλούσαν για τους «Μπλε» οι «Κόκκινοι» του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο ειδικά να αναφέρει πως, μετά την πρώτη τους ήττα, οι… μάσκες θα πέσουν και το κλίμα δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Ο επιχειρηματίας «ξεσπάθωσε» εναντίον των πρώην συμπαικτών του, με την ομάδα του γενικά να θεωρεί ατιμία το γεγονός, ότι ψηφίστηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Βαλέρια Χοψονίδου, κάτι που εξέφρασαν και στο συμβούλιο. Κι αυτό, γιατί η σχεδιάστρια δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί επί της ουσίας, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την ωτίτιδά της.

Ο Ασημακόπουλος, δε, βρήκε την ευκαιρία να πει αρκετά για τους πρώην συμπαίκτες του, αναφέροντας πως «οι μάσκες θα πέσουν» και, με αφορμή την αποχώρηση, έχει βρει ευκαιρία η κλίκα να διώξει την υποομάδα, που δημιουργείται.

Survivor 4 - Ασημακόπουλος: Βίντεο από χλιδάτα ξενοδοχεία με animal print μαγιό

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor 4 από τους Μαχητές βρέθηκε στους Κόκκινους, σα να λέμε από τα σαλόνια στα... αλώνια.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, για την ακρίβεια, μετά την νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε ένα ξέσπασμα στην καλύβα και στους συμπαίκτες του εκφράζοντας πως δεν αντέχει άλλο να χάνει και να μένει χωρίς φαγητό.

Λογικό αν δει κανείς την ζωή που έκανε πριν το Survivor. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media στην πραγματική του ζωή και μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλές στιγμές από αυτήν.

Βίντεο από την ζωή του Γιώργου Ασημακόπουλου πριν μπει στο Survivor 4:

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.