Survivor 4 trailer 3/2: Γονατίζουν την Ελευθερίου οι Μπλε - "Κανείς δεν θα μου λερώσει το όνομά μου!"

Αλληλοκράζεται με τον Αλέξη Παππά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 trailer 3/2: Γονατίζουν την Ελευθερίου οι Μπλε -

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγιναν ακριβώς όσα το Youweekly.gr είχε γράψει από νωρίς το πρωί της Τρίτης. Η Κόκκινη ομάδα έκανε το σερί και κέρδισε για δεύτερη φορά τους μπλε και με τεράστια, μάλιστα διαφορά ενώ η Ελευθερία Ελευθερία μαζί με την Μαριπόζα είναι οι δυο ακόμη υποψήφιες προς αποχώρηση συμπληρώνοντας τις κενές θέσεις δίπλα στην Βαλέρια Χοψονίδου! Σήμερα (3/2) τα πράγματα φαίνεται πως θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο καθώς το trailer σε καθηλώνει, φαντάσου το επεισόδιο ολόκληρο...

Όπως δείχνουν τα πλάνα του trailer, που εσείς θα δείτε στο τέλος του άρθρου - η Ελευθερία Ελευθερία δείχνει να είναι εντελώς αποξενωμένη από την ομάδα της και μάλιστα στήνει στον τοίχο τον Αλέξη Παππά αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι όπου φυσάει ο άνεμος και πως το ίδιο ακριβώς έκανε όταν βρισκόταν και στην ομάδα των Διάσημων.

Ο Παππάς με την σειρά του μπροστά στην κάμερα την ειρωνεύεται για την κίνηση που έκανε στο συμβούλιο να πετάξει την μπαντάνα της.

Από την άλλη, με αυτή την άσχημη ψυχολογία που επικρατεί στους Μπλε πρέπει να πάνε στον αγώνισμα , το οποίο όπως κάθε Τετάρτη έτσι κι αυτήν έχει έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που είναι πολύ σημαντικό για όλους γιατί θέλουν να ακούσουν τους συγγενείς και φίλους τους που τόσο καιρό έχουν να δουν, για να πάρουν μια παραπάνω δύναμη να συνεχίσουν στις άθλιες συνθήκες της - πλέον - καθημερινότητάς τους.

Ο στίβος μάχης θα είναι για ακόμα μια φορά δύσκολος καθώς θα απαιτεί συνεργασία μεταξύ παικτών, περισσότερων μάλιστα από δυο!

Το ποιος θα κερδίσει γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr θα σας το αποκαλύψει μέσα στην ημέρα με άλλο άρθρο! Ξέρετε πως η πηγή μας δεν έχει πέσει ποτέ έξω μέχρι στιγμής και ούτε παίζει να πέσει! Ωστόσο, αν αναρωτιέστε ποιος αποχωρεί για... ρίξτε μια ματιά εδώ!

Δείτε το trailer για το σημερινό 3/2 επεισόδιο του Survivor