Βασάλος για Survivor 4: «Ο Περικλής λέει τη γνώμη του μόνο στο κιού»

Τον έχει κάνει έξαλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασάλος για Survivor 4: «Ο Περικλής λέει τη γνώμη του μόνο στο κιού»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φαν του Survivor 4 και βρέθηκε στην εκπομπή Love it, για να σχολιάσει όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Περικλής Κονδυλάτος, μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα του παιχνιδιού που τον έχουν ενοχλήσει.

Συγκεκριμένα, ο personal trainer και μέλος της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», ανέφερε πως ο Κονδυλάτος λέει αυτά που τον ενοχλούν και κράζει τους συμπαίκτες τους, μόνο στα κιου. Δηλαδή μιλώντας αποκλειστικά μπροστά από την κάμερα. Ενώ, όταν βρίσκεται στη φωτιά με τους υπόλοιπους, συμμετέχει στις συζητήσεις και φαίνεται φιλικός. Βέβαια, όχι ιδιαίτερα με τον Ντάφι, αφού συνεχώς τσακώνονται.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Survivor 4: «Έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα»

Survivor spoiler κόκκινη ομάδα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και απάντησε σε όσα ακούγονται, ότι το φετινό Survivor είναι και το πιο δύσκολο αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star.

«Το φετινό Survivor είναι πολύ καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Έχουν πιο ενδιαφέρον οι παίκτες. Βέβαια έχουμε μια μικρή διαφορά στο θέμα δυναμικότητας παικτών. Επειδή ο Λιανός το έχει πει πολλές φορές ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor το φετινό, εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω, γιατί δεν είμαι στο τωρινό. Οπότε μόνο έτσι μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις, ενώ πριν από λίγες μέρες «πέταξε» ένα καρφί για τα αγωνίσματα.

Για μένα έχει ξεχωρίσει πάρα πολύ ο James από τους «Μπλε» και ο Κόρομι από τους «Κόκκινου»ς. Εμείς, ως Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εμείς από τις κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας, έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα. Θα πήγαινα σε All Star Survivor και χωρίς κάμερες να γινόταν», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.