Βασάλος για Survivor: «Κάποιοι παίκτες λαμβάνουν κωδικοποιημένα μηνύματα από τους συγγενείς τους»

Με αυτό τον τρόπο μαθαίνουν πώς κρίνει ο κόσμος τη στάση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασάλος για Survivor: «Κάποιοι παίκτες λαμβάνουν κωδικοποιημένα μηνύματα από τους συγγενείς τους»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε έναν τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μπορεί να μαθαίνουν από τις οικογένειες τους στο έπαθλο επικοινωνίας, πως κρίνει ο κόσμος την συμπεριφορά τους μέσα στο Survivor.

Σαν παράδειγμα έδωσε έναν πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος το έκανε και όταν το έμαθε έπεσε από τα σύννεφα καθώς δεν το περίμενε. Βέβαια δεν ήθελε να δώσει το όνομα του, καθώς έτσι θα τον εκθέσει.

Βασάλος για έπαθλο επικοινωνίας Survivor

Όπως περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος - που είναι φανατικός με το ριάλιτι - ο πρώην συμπαίκτης του είχε συνεννοηθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν μπει στο Survivor, για κάθε λέξη που του έστελναν στα μηνύματα επικοινωνίας να σημαίνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, άλλο κάτι άλλο σημαίνει η λέξη "καλημέρα" και άλλο το "γειά σου".

Κωνσταντίνος Βασάλος - Survivor 4: «Έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και απάντησε σε όσα ακούγονται πως το φετινό Survivor είναι και το πιο δύσκολο αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star.

«Το φετινό Survivor είναι πολύ καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Έχουν πιο ενδιαφέρον οι παίκτες. Βέβαια έχουμε μια μικρή διαφορά στο θέμα δυναμικότητας παικτών. Επειδή ο Λιανός το έχει πει πολλές φορές ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor το φετινό, εγώ προσωπικά δε συμφωνώ. Αλλά δε μπορώ να ξέρω, γιατί δεν είμαι στο τωρινό. Οπότε μόνο έτσι μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις ενώ πριν λίγες μέρες "πέταξε" ένα καρφί για τα αγωνίσματα.

Για μένα έχει ξεχωρίσει πάρα πολύ ο James από τους Μπλε και ο Κόρομι από τους Κόκκινους. Εμείς σαν Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Εμείς από τις κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα. Θα πήγαινα σε All Star Survivor και χωρίς κάμερες να γίνονταν» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.