Survivor 4 spoiler 8/2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 8/2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα 8/2 το Youweekly.gr είναι εδώ, πιστό στο ραντεβού με τους αναγνώστες του για να δώσει τα spoils για το Survivor 4! Κόκκινοι και μπλε απόψε θα δώσουν μια σκληρή μάχη για να κερδίσουν την ασυλία που θα κρατήσει την ομάδα τους μακριά από το συμβούλιο του νησιού. Εκτός αυτού, όμως, ο κάθε ένας ξεχωριστά θα δώσει τον δικό του αγώνα για την προσωπική ασυλία, και σε αυτό θα σταθούμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-4 των μπλε και να εξασφαλίζουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν έτοιμα όσπρια! Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα!

Απόψε έχουμε ένα από τα πιο επεισοδιακά αγωνίσματα από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες! Φυσικά και το κύριο χαρακτηριστικό του στίβου μάχης είναι η ταχύτητα, εκεί που οι κόκκινοι έχουν δυναμώσει αρκετά μετά τις προσθήκες της Μαριάνθης, του Ηλία και της Καρολίνας!

Ποιος κερδίζει τον σημερινό 8/2 αγώνα ατομικής ασυλίας του Survivor

Από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία, θα πάμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε από το trailer του επεισοδίου, το οποίο εσείς μπορείτε να δείτε εδώ! Και πως θα το καταλάβουμε; Από τους παίκτες που δεν φοράνε το κολιέ ασυλίας στο συμβούλιο και τους πιάνει η κάμερα!

Survivor 4 spoiler 8/2 κόκκινη ατομική ασυλία

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως χάνουν ασυλία οι κόκκινοι! Τότε την ατομική ασυλία έχει κερδίσει ένας εκ των Γιώργου Κόρομι, Γιώργου Ασημακόπουλου, Σοφία Μαργαρίτη, Ανθή Σαλαγκούδη, Καρολίνα ή Γιώργος Κοψιδάς! Κι αυτό γιατί όλους τους άλλους τους πιάνει η κάμερα χωρίς να φοράνε κολιέ ασυλίας!

Survivor 4 spoiler 8/2 μπλε ατομική ασυλία

Αν χάσουν οι μπλε τότε ατομική ασυλία έχει κερδίσει ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μαριπόζα, Πάνος Καλίδης ή Κρις Σταμούλης! Όλους τους άλλους τους πιάνει η κάμερα χωρίς κολιέ ασυλίας στο λαιμό!

Επαναλαμβάνουμε είναι ένα ενδεικτικό spoil! Θα επιστρέψουμε μέσα στην ημέρα με το καθαρό όνομα! Και ξέρετε πως ότι λέμε είναι εγγύηση...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!