Survivor 4 - Παππάς: «Είναι λίγο ατσούμπαλος ο Δημήτρης»

«Μην τρέφουμε ελπίδες ότι θα μας κάνει νίκες»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: «Είναι λίγο ατσούμπαλος ο Δημήτρης»

Δευτέρα σήμερα και ξεκίνησε το Survivor 4 με πολλές μπηχτές του Αλέξη Παππά προς τον νέο παίκτη της ομάδας Δημήτρη Μακρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε την νίκη του καινούριου παίκτη λέγοντας πως πρόκειται για άτομο που έχει ακόμα δυνάμεις και αποθέματα φαγητού αλλά είναι αρκετά ατσούμπαλος και «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Επιπλέον δεν δίστασε να πει μπροστά στη κάμερα πως δεν πρέπει να τρέφει ελπίδες η ομάδα του για τον Δημήτρη αφού τον θεωρεί αδύναμο, πριν λίγες μέρες ο κολλητός του Αλέξη Παππά έκανε μια αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον Δημήτρη Μακρόπουλο

Survivor 4 spoiler 8/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας

Σήμερα 8/2 θα παρακολουθήσουμε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στο Survivor, αυτόν της ασυλίας και εννοείται πως το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας πει το spoil για το ποια ομάδα θα κερδίσει αυτό τον στίβο μάχης!

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε τους Κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-4 έναντι των Μπλε και να εξασφαλίζουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν έτοιμα όσπρια! Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα...

Απόψε έχουμε ένα από τα πιο επεισοδιακά αγωνίσματα από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες!

Ψέματα δεν θα σας πούμε, γιατί τόσα χρόνια μαζί σας έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης! Μέχρι στιγμής, ώρα 12:24, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η ομάδα που θα πάρει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα πάει στο συμβούλιο απλά για να παρατηρεί είναι αυτή των Κόκκινων!

Οι Μπλε αντιμετωπίζουν σοβαρά μεταξύ τους θέματα και η ψυχολογία τους παίζει μεγάλο ρόλο στο ότι χάνουν συνεχώς! Σήμερα, λοιπόν θα ηττηθούν από τους Κόκκινους αλλά αύριο... εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr για να σας ενημερώσουμε!

Α και που είστε... Υποψήφια αν ψηφίσουν αγωνιστικά θα είναι η Μαριπόζα αλλιώς... Ελευθερία δαγκωτό με όλα αυτά που έχουν συμβεί...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!