Survivor 4: Εξαθλιωμένος από την πείνα ο Νίκος Μπάρτζης

Άσχημα τα πράγματα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εξαθλιωμένος από την πείνα ο Νίκος Μπάρτζης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τι δεν είδαν τα ματάκια μας... Καυγάδες, τσακωμοί, παραβίαση κανόνων όλα, αλλά το πιο απίστευτο ήταν που φάνηκε πραγματικά αυτή την φορά το πόσο άθλιες και δύσκολες είναι οι συνθήκες αυτού του παιχνιδιού...

Πολλοί το είδαν, λίγοι λογικά θα το παρατήρησαν αλλά γι' αυτό είναι εδώ το Youweekly.gr! Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, αφού κέρδισαν οι Μπλε και μεταφέρθηκαν στον ανάλογα διαμορφωμένο χώρο για το έπαθλο επικοινωνίας, κατά το τέλος της διαδικασίας παρακολουθήσαμε όλους τους παίκτες να σηκώνονται και να φεύγουν από τους καναπέδες. Πίσω, όμως, έμεινε ο Νίκος Μπάρτζης.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο τέλος του παρακάτω βίντεο, ο Νίκος Μπάρτζης φανερά πεινασμένος με το που έφυγαν οι συμπαίκτες του από τον χώρο έσκυψε δυο φορές και έφαγε κάποια ψίχουλα τα οποία εντόπισε με το μάτι του...

Το επίμαχο βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε στην Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Μείωση στις προμήθειες της Μπλε ομάδας

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έκαναν μια παράνομη κίνηση, φεύγοντας από την καλύβα της ομάδας τους και περνώντας τα όρια, που τους έχει θέσει η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπτώσεις για τους ίδιους και τους «Μπλε».

Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που έκαναν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και, για αυτό το λόγο, πρέπει να τιμωρηθούν.

Η ποινή που ανακοινώθηκε ήταν πολύ σκληρή και είχε δύο κομμάτια. Από τη μία πλευρά, η μπλε ομάδα θα παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες προμήθειες λιγότερες κατά 20%, με κάθε 10% να αντιστοιχεί στους δύο παίκτες.

Παράλληλα, στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού, που η μπλε ομάδα κερδίσει, Παππάς και Σταμούλης δε θα έχουν δικαίωμα να φάνε.