Survivor: Η σπόντα του Βασάλου για Παππά και Σταμούλη - «Κάνανε κάτι πολύ χοντρό και δεν εννοώ ότι...»

Η αποκάλυψη που έκανε με αφορμή το περιστατικό με τους δυο παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Η σπόντα του Βασάλου για Παππά και Σταμούλη - «Κάνανε κάτι πολύ χοντρό και δεν εννοώ ότι...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με αφορμή το χθεσινό περιστατικό του Αλέξη Παππά και του Chris Σταμούλη στο Survivor, προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις.

Ο κανονικός χαμός έγινε χθες το βράδυ με τους δύο παίκτες των Μπλε, οι οποίοι παραβίασαν τους κανονισμούς, έφυγαν από την παραλία και εξαφανίστηκαν για έξι ώρες.

Ο Γιώργος Λιανός φυσικά τους ενημέρωσε πως η παραγωγή θα επιβάλλει ποινές και στον Αλέξη Παππά και φυσικά στον Chris Σταμούλη και έτσι οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες ενώ οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν επιτρέπεται να φάνε σε περίπτωση που κερδίσουν στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού.

Πολλές βέβαια είναι οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη και τον Σταμούλη να έφυγαν προκειμένου να ψάξουν φαγητό, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ωστόσο να αναφέρει κάτι πιο χοντρό που έγινε, με τους τηλεθεατές να μην το είδαν ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε ένα instastory και έγραψε: «Για να τα λέμε όλα, κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στη δική μας χρονιά χωρίς κανένα να τιμωρηθεί. Η παραγωγή πήρε αυτήν την απόφαση γιατί ο Αλέξης και ο Chris κάνανε κάτι πολύ χοντρό και δεν εννοώ το ότι φύγανε εκτός ορίων για να βρουν φαγητό».

Η σπόντα του Βασάλου για Παππά και Σταμούλη

Ακολουθήστε την Κωνσταντίνα Τσουκαλά στο instagram

Survivor 4: Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που πήγαν να κλέψουν Κρις και Αλέξης

Το Youweekly.gr σήμερα σας αποκάλυψε από νωρίς πως το έκαναν αυτό γιατί ήθελαν να φάνε αλλά... ξινό τους βγήκε γιατί τους έπιασε ο σεκιουριτάς και παίξανε και ξύλο! Τέλος καλό, όλα καλά ωστόσο, αν εξαιρέσεις ότι τους μείωσαν τις προμήθειες...

Τώρα θα σας δώσουμε και λίγες πληροφορίες παραπάνω... Γιατί ξέρουμε πως μας εμπιστεύεστε κι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς!

Το ξενοδοχείο στο οποίο αναφερθήκαμε ονομάζεται Miranda Hotel Resorts Bayahibe και βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Λα Ρομάνα και δυτικά από τις παραλίες των δύο ομάδων! Παρότι πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό ξενοδοχείο οι τιμές του είναι άκρως ικανοποιητικές ενώ αυτή την στιγμή που μιλάμε μπορείς να βρεις δωμάτιο από 83 ευρώ την βραδιά!

Δείτε φωτογραφίες του εδώ!