Survivor 4 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη, Αλέξη και Κρις

Αφού παραβίασαν τους κανόνες και έφαγαν την ποινή τους επιτέθηκε στην καλύβα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη, Αλέξη και Κρις

Κόκκινο χτυπάει το ενδιαφέρον στο Survivor 4 μετά τις αποκαλύψεις για την... εκδρομούλα του Αλέξη Παππά με τον Κρις Σταμούλη!

Είναι γνωστό πως οι δύο παίκτες απέδρασαν από την παραλία τους για να πάνε να βρούνε τροφή σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου 15-20 χιλιόμετρα μακριά! Απίστευτο! Που γνώριζαν ότι εκεί βρισκόταν ξενοδοχείο; Το είχαν δει όταν μεταφέρονταν καθημερινά με σκάφη από τις παραλίες τους στο σημείο που διεξάγονται τα αγωνίσματα! Το είχαν εντοπίσει και το είχαν βάλει στο μάτι!

Η απόφαση τους αυτή όμως έφερε συνέπειες, εκτός από τους ίδιους και στους συμπαίκτες τους αφού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως οι προμήθειες για τους μπλε την επόμενη εβδομάδα θα είναι κατά 20% λιγότερες!

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε απίστευτους τσακωμούς στην παραλία των μπλε μόλις επέστρεψαν, μετά το τέλος του συμβουλίου! Ο λόγος δεν είναι ότι αναζήτησαν αλλού φαγητό! Όπως τόνισαν και συμπαίκτες τους έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό και αυτό είναι ότι ξυλοκόπησαν άνθρωπο της παραγωγής του Survivor, μόλις εκείνους τους επιτέθηκε λεκτικά διότι είχε χτυπήσει "κόκκινος συναγερμός" στην παραγωγή για την εξαφάνισή τους! Αυτός είναι και ο λόγος της σκληρής απόφασης της παραγωγής!

Πρωταγωνιστής σ' ακόμα ένα τσακωμό στην παραλία των μπλε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!