Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Νικολέτα Μαυρίδη

Την είχαμε γνωρίσει από την συμμετοχή της στο DWTS με τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Νικολέτα Μαυρίδη

Νέες αφίξεις θα έχουμε στον Άγιο Δομίνικο! Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr αυτή την Κυριακή θα μπουν στο Survivor δυο αγόρια αλλά σύντομα θα δούμε μέσα και την Νικολέτα Μαυρίδη.

Ποια είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, η νέα παίκτρια του Survivor

Η Νικολέτα ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο από τα 5 έως τα 12 της χρόνια. Από το 2010 είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες “Youth Latin and Ballroom” και “Amateur Ballroom”. Έχει διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στις κατηγορίες “All ladies adults” ( 18 – 34). Ως χορογράφος – προπονήτρια, τα ζευγάρια και οι ομάδες της έχουν πολλές διακρίσεις σε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδος. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα οποία δίδαξαν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Natalie Ivachenko,Tonia Kosovich κ.α. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθηνών. Στο DWTS4, χόρευε με τον Σάκη Αρσενίου και αποχώρησαν στο 3ο live.

Νικολέτα Μαυρίδη Survivor

Η σχέση του Βαγγέλη Κακουριώτη και της Νικολέτας Μαυρίδη

Φήμες ήθελαν το 2018 τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Νικολέτα Μαυρίδη να διατηρούν σχέση. Ο ίδιος τότε σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Πρωινό είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

"Είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και μας έχει βοηθήσει στο να ανταποκριθούμε περισσότερο στο show... Εντάξει, δεν έχει συμβεί κάτι στο ερωτικό κομμάτι. Θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, την αγαπώ πολύ, αλλά η χημεία μας φτάνει μέχρι το φιλικό..."

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!