Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά

Είχε πάει παλιότερα στο My Style Rocks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά

Και οι προσθήκες δεν σταματούν στο Survivor 4! Όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη στο Youweekly.gr η παραγωγή έχει το ελεύθερο να βάλει μέσα νέο κόσμο μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου! Αφού μπουν τα δυο αγόρια που ήδη σας έχουμε αποκαλύψει αυτή την Κυριακή, θα δούμε κάπου να ξεπροβάλλει και η Χριστίνα Κεφαλά!

Για όσους δεν θυμούνται, η influencer Χριστίνα Κεφαλά είχε συμμετάσχει και στο My Style Rocks!

Ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά που μπαίνει στο Survivor

Σπούδασε Θεολογία και είναι 27 ετών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτομοντέλο. Της αρέσει πολύ η γυμναστική, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό.

Στα 25 της πήρε την απόφαση να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της. Στο βίντεο με την παρουσίαση της για το My Style Rocks είπε: “Είμαι η Χριστίνα Κεφαλά … ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Θεολογία. Η μόδα είναι ένας χώρος που υπεραγαπώ και γι’ αυτό αποφάσισα να εργαστώ ως φωτομοντέλο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, η οικογένεια μου ήταν οικονομικά στριμωγμένη, στα 25 μου αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και έτσι αναγκάστηκα να κάνω μέχρι και 3 δουλειές για να αντεπεξέλθω. Το My style rocks για μένα είναι ένα μικρό σχολείο το οποίο θα με βοηθήσει να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, είμαι πεισματάρα και πολύ αντιδραστική. Δε φοβάμαι την κρητική γιατί μέσα από αυτό θα εξελιχθώ. Το «μότο» μου είναι «ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία»”. Σττόχος της είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό του My Style Rocks.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

"Δεν με χώνεψαν στο My Style Rocks"

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας μίλησε στην κάμερα του Love it και δήλωσε πως μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές αδικίες.

«Ήθελα να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι, μου έδωσαν πολλές ευκαιρίες οι κριτές. Βίωνα άσχημες καταστάσεις στα backstage. Μου χάλαγε η ψυχολογία σε σημείο που δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Ένιωθα ότι υπήρχε αδικία. Δεν μπορούσα να βλέπω το συγκεκριμένο παρεάκι, βαθμολογούσαν συναισθηματικά.

Το παρεάκι είναι: Έρη, Κάτια, Τζένη, Μικαέλα και τώρα και ο Μηνάς. Η Κάτια μίλησε στην παραγωγή, μου είπε ότι μίλησε η Αρετή, αλλά η Αρετή το αρνείται. Από εξωτερικούς παράγοντες ξέρω ότι κάποια κορίτσια έχουν στιλίστα. Έχω ακούσει ότι και η Κάτια έχει βοήθεια, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει.

Η Έρη είναι δύσκολος και περίεργος άνθρωπος. Από την αρχή δεν με είχαν χωνέψει τα κορίτσια. Η κυρία Άρτεμις μου μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Ήρθε έξαλλη στα backstage μου φώναξε και με πρόσβαλε, αυτό έγινε μπροστά στην Τζένη», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.