Survivor 4: Ξέσπασε ο Κρις - «Έφερα δύο νίκες και δεν μου έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα»

«Ήταν αχάριστοι και προκλητικοί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε ο Κρις - «Έφερα δύο νίκες και δεν μου έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα»

Τα δύο έπαθλα που κέρδισαν οι Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει ο Κρις Σταμούλης ο οποίος χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του αχάριστους αφού δεν του έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα ενώ έφερε δύο νίκες στην ομάδα.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας είχε σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, με το μενού να περιέχει πίτσα για τους νικητές, καθώς πήρε δύο νίκες για τους «Μπλε», ενώ η τιμωρία του ιδίου και του Παππά εξαλείφθηκε με την νίκη στο τηλεπαιχνίδι της ίδιας ημέρας (14/2). Εν ολίγοις, κατάφερε με την αγωνιστικότητά του να αφαιρέσει το «βάρος» από την πλάτη του, αλλά τελικά φάνηκε άπληστος.

Survivor Κρις

Συγκεκριμένα, γκρίνιαξε και παραπονέθηκε, επειδή οι συμπαίκτες του δεν του έδωσαν ούτε ελάχιστο από την πίτσα, παρά το γεγονός, ότι ήταν τιμωρημένος. Το αίτημά του αυτό δε θα μπορούσε, άλλωστε, να ικανοποιηθεί, αφού αν κάποιος του έδινε να φάει, θα μπορούσε επίσης να τιμωρηθεί, κάτι που ίσως να ήταν και σκοπός του ενδόμυχα.

Ο Τζέιμς Καφετζής, πάντως, από την πλευρά του τόνισε πως δεν ένιωσε καμία ενοχή, όντας ακόμη έξαλλος με όσα έκαναν οι δύο παίκτες.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη, Αλέξη και Κρις

Κόκκινο χτυπάει το ενδιαφέρον στο Survivor 4 μετά τις αποκαλύψεις για την... εκδρομούλα του Αλέξη Παππά με τον Κρις Σταμούλη!

Είναι γνωστό πως οι δύο παίκτες απέδρασαν από την παραλία τους για να πάνε να βρούνε τροφή σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου 15-20 χιλιόμετρα μακριά! Απίστευτο! Που γνώριζαν ότι εκεί βρισκόταν ξενοδοχείο; Το είχαν δει όταν μεταφέρονταν καθημερινά με σκάφη από τις παραλίες τους στο σημείο που διεξάγονται τα αγωνίσματα! Το είχαν εντοπίσει και το είχαν βάλει στο μάτι!

Η απόφαση τους αυτή όμως έφερε συνέπειες, εκτός από τους ίδιους και στους συμπαίκτες τους αφού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως οι προμήθειες για τους μπλε την επόμενη εβδομάδα θα είναι κατά 20% λιγότερες!

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε απίστευτους τσακωμούς στην παραλία των μπλε μόλις επέστρεψαν, μετά το τέλος του συμβουλίου! Ο λόγος δεν είναι ότι αναζήτησαν αλλού φαγητό! Όπως τόνισαν και συμπαίκτες τους έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό και αυτό είναι ότι ξυλοκόπησαν άνθρωπο της παραγωγής του Survivor, μόλις εκείνους τους επιτέθηκε λεκτικά διότι είχε χτυπήσει "κόκκινος συναγερμός" στην παραγωγή για την εξαφάνισή τους! Αυτός είναι και ο λόγος της σκληρής απόφασης της παραγωγής!

Πρωταγωνιστής σ' ακόμα ένα τσακωμό στην παραλία των μπλε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!