Survivor 4 - Παππάς: «Έδειξαν μία χαλαρότητα στον αγώνα ασυλίας»

Λέτε να το έκαναν επίτηδες;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: «Έδειξαν μία χαλαρότητα στον αγώνα ασυλίας»

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα, με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά να κατηγορούν, επί της ουσίας, τους συμπαίκτες τους πως έχαναν επίτηδες στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, προκειμένου να ψηφιστούν στο συμβούλιο αποχώρησης.

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη, που κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα με το επιβλητικό 10-3 και η αλήθεια είναι, ότι είδαμε πολλές εκπλήξεις, με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει δύο φορές και την Ανθή Σαλαγκούδη άλλη μία ανάμεσα στους πόντους, που παίχτηκαν.

Για το λόγο αυτόν, ίσως, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος, που έβαλε λίγο… λάδι στην φωτιά, αφού είπε στον Νίκο Μπάρτζη, ότι δε στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του για την ήττα, υπονοώντας πως έχασε επίτηδες εν όψει του συμβουλίου. Την υποψία αυτή έχουν και οι Κρις-Αλέξης, που ήταν πυρ και μανία με τους συμπαίκτες τους.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ξέσπασε ο Κρις - «Έφερα δύο νίκες και δεν μου έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα»

Τα δύο έπαθλα που κέρδισαν οι Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει ο Κρις Σταμούλης ο οποίος χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του αχάριστους αφού δεν του έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα ενώ έφερε δύο νίκες στην ομάδα.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας είχε σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, με το μενού να περιέχει πίτσα για τους νικητές, καθώς πήρε δύο νίκες για τους «Μπλε», ενώ η τιμωρία του ιδίου και του Παππά εξαλείφθηκε με την νίκη στο τηλεπαιχνίδι της ίδιας ημέρας (14/2). Εν ολίγοις, κατάφερε με την αγωνιστικότητά του να αφαιρέσει το «βάρος» από την πλάτη του, αλλά τελικά φάνηκε άπληστος.

Survivor Κρις

Συγκεκριμένα, γκρίνιαξε και παραπονέθηκε, επειδή οι συμπαίκτες του δεν του έδωσαν ούτε ελάχιστο από την πίτσα, παρά το γεγονός, ότι ήταν τιμωρημένος. Το αίτημά του αυτό δε θα μπορούσε, άλλωστε, να ικανοποιηθεί, αφού αν κάποιος του έδινε να φάει, θα μπορούσε επίσης να τιμωρηθεί, κάτι που ίσως να ήταν και σκοπός του ενδόμυχα.

Ο Τζέιμς Καφετζής, πάντως, από την πλευρά του τόνισε πως δεν ένιωσε καμία ενοχή, όντας ακόμη έξαλλος με όσα έκαναν οι δύο παίκτες.