Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Κρις - «Ο Θεός σου έδωσε ένα μάθημα»

«Έλεγες ότι χαίρεσαι που δεν τρώμε εμείς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Κρις - «Ο Θεός σου έδωσε ένα μάθημα»

Σε άγριο κράξιμο προς τον Κρις Σταμούλη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του Survivor, ο οποίος πήρε το λόγο τη στιγμή, που οι «Μπλε» τσακώνονταν, όπως άλλωστε συνηθίζει, λέγοντας προς το δικηγόρο, ότι ο Θεός του έδωσε ένα μάθημα για μια παλιότερη άθλια φράση του.

Ο «Ντάφι», που βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση στο αγώνισμα ασυλίας και νίκησε ξανά τον Νίκο Μπάρτζη, θέλησε να υπενθυμίσει στον Κρις μια πολύ άσχημη φράση του, καθώς είχε πει πως χαιρόταν, που η κόκκινη ομάδα δεν έτρωγε φαγητό.

Survivor Τριαντάφυλλος Κρις

Η παρέμβαση αυτή του καλλιτέχνη οφείλεται στο παράπονο του αντιπάλου του, που παραπονέθηκε πως κανείς από την ομάδα του δεν του έδωσε λίγο φαγητό στο αγώνισμα επάθλου.

«Ο Θεός σου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αδελφέ Κρις, μετά από αυτό που είπες…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Τριαντάφυλλου, που βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί τον αντίπαλό του για όσα είχε πει τότε.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Έξαλλος ο Κρις με την ομάδα του - «Δεν έκανα κάτι ανήθικο»

Ο Κρις Σταμούλης φαίνεται πως έχει έρθει στο Survivor για να πουλήσει τρέλα, αφού πήγε στο συμβούλιο και είπε, ότι δεν έκανε τίποτα το ανήθικο μαζί με τον Αλέξη Παππά, αν και παραβίασαν ξεκάθαρα τους κανονισμούς της παραγωγής.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας παραπονέθηκε έντονα για τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζει, επιχειρώντας να στρέψει αλλού την κουβέντα, που ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Κρις επεσήμανε, ότι δεν αναγνωρίζει το αγωνιστικό κριτήριο, υπό το οποίο ψηφίζεται, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ήταν και αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Surivor Μπλε συμβούλιο

Εξέφρασε, δε, για ακόμη μια φορά το παράπονό του για το γεγονός, ότι η ομάδα του δεν του έδωσε έστω μια μπουκιά φαγητό στο κερδισμένο αγώνισμα επάθλου, παρότι αυτό απαγορευόταν, κάτι που του επεσήμανε ο Τζέιμς, με όλη την ομάδα να τον συνεπικουρεί.

Επίθεση έγινε και απέναντι στον Αλέξη Παππά, που πήρε το λόγο και κατηγόρησε τους συμπαίκτες του, ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, επειδή έχει τσακωθεί με τον Μπάρτζη.