Survivor 4: «Αρπάχτηκαν» Τριαντάφυλλος και Παππάς - «Τι έχεις πάθει Αλέξη;»

Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Αρπάχτηκαν» Τριαντάφυλλος και Παππάς - «Τι έχεις πάθει Αλέξη;»

Η μπλε ομάδα δεν ήταν η μόνη, που επιτέθηκε στον Αλέξη Παππά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor, καθώς δέχθηκε «πυρά» και από τον αντίπαλο, με τον Τριαντάφυλλο να τον επικρίνει για τη στάση του απέναντι στις γυναίκες.

Ο ηθοποιός θέλησε για ακόμη μια φορά να τα βάλει με την Άννα Μαρία Βέλλη, με τους δύο να προβαίνουν σε έναν άγριο καβγά σχετικά με την ηθική καθενός. Αμέσως μετά, όμως, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και έκραξε με τη σειρά του τον Αλέξη, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει το λάθος του.

Τον κατηγόρησε, φυσικά, ότι είναι μεγάλο σφάλμα να κάνει τέτοια επίθεση κατά των γυναικών του ριάλιτι, προσθέτοντας πως τα κάνει ακόμη χειρότερα εξαιτίας του ότι η Άννα Μαρία βρίσκεται σε σχέση. «Τι έχεις πάθει αγόρι μου; Δεν είσαι αυτός που ήξερα», του είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Κρις - «Ο Θεός σου έδωσε ένα μάθημα»

Σε άγριο κράξιμο προς τον Κρις Σταμούλη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του Survivor, ο οποίος πήρε το λόγο τη στιγμή, που οι «Μπλε» τσακώνονταν, όπως άλλωστε συνηθίζει, λέγοντας προς το δικηγόρο, ότι ο Θεός του έδωσε ένα μάθημα για μια παλιότερη άθλια φράση του.

Ο «Ντάφι», που βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση στο αγώνισμα ασυλίας και νίκησε ξανά τον Νίκο Μπάρτζη, θέλησε να υπενθυμίσει στον Κρις μια πολύ άσχημη φράση του, καθώς είχε πει πως χαιρόταν, που η κόκκινη ομάδα δεν έτρωγε φαγητό.

Survivor Τριαντάφυλλος Κρις

Η παρέμβαση αυτή του καλλιτέχνη οφείλεται στο παράπονο του αντιπάλου του, που παραπονέθηκε πως κανείς από την ομάδα του δεν του έδωσε λίγο φαγητό στο αγώνισμα επάθλου.

«Ο Θεός σου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αδελφέ Κρις, μετά από αυτό που είπες…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Τριαντάφυλλου, που βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί τον αντίπαλό του για όσα είχε πει τότε.