Survivor 4: «Μιλάει για ηθική η Αμιγιάμι»

Το Twitter την έστησε στον τοίχο και την δίκασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Μιλάει για ηθική η Αμιγιάμι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη τσακώθηκε πολύ άσχημα με τον Αλέξη Παππά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor 4 και έτσι, σύσσωμο το Twitter την «έστησε» στον τοίχο και την «άδειασε» για τα μαθήματα ηθικής που έδινε στον ηθοποιό.

Οι δυο τους τσακώθηκαν μιας και ο Αλέξης Παππάς επανέφερε το θέμα με την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη, το οποίο βέβαια έγινε θέμα και στο χθεσινό επεισόδιο.

Το Twitter θεώρησε υποκριτική τη στάση της Άννας Μαρίας η οποία μάλιστα υποστήριξε την Ελευθερία ενώ πριν από λίγο καιρό γέλαγε με τις κατηγορίες που της είχε προσάψει ο Αλέξης Παππάς.

Οι ατάκες του Twitter για την Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor

Άννα Μαρία Βέλλη συμβούλιο Twitter
Άννα Μαρία Βέλλη Survivor σύντροφος
Άννα Μαρία Βέλλη κλάμα
Survivor Twitter

Survivor 4: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη σίγουρα είναι μια από τις παίκτριες που έχει συζητηθεί πολύ, τόσο για τις επιδόσεις της στο Survivor 4, όσο και για το χαρακτήρα της. Ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα, έχει έναν άνθρωπο για να την περιμένει με αγωνία. Ο λόγος για τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος - Youtuber, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Μακρή, γράφεται πως πήρε την απόφαση να γυρίσει στον πρώην της.

Πρόκειται για τον Αρκάδιο Σβολάκη που μένει στον Πειραιά. Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, ωστόσο, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

0 32χρονος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

Άννα Μαρίας Βέλλη σύντροφος

Άννα Μαρία Βέλλη: Φωτογραφίες από το άσχημο ατύχημα που είχε πριν το Survivor

Η Άννα Μαρία Βέλλη, πριν λίγους μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να παραμορφώσει τα χείλη αφού εξαιτίας του χτυπήματος πρήστηκαν αρκετά και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει 7 ράμματα.

«DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?!Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες. Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου. ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου. Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δεν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα) Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως. Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε; Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά! Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Άννα Μαρία Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη Ατύχημα

Άννα Μαρία Βέλλη survivor