Survivor 4: «Η Σοφία έχει τη Μαριάνθη σαν τηλεκατευθυνόμενο»

«Πάει η Σοφία τουαλέτα και ακολουθεί η Μαριάνθη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η Σοφία έχει τη Μαριάνθη σαν τηλεκατευθυνόμενο»

Ξεχάστε την ήσυχη Μαριάνθη Κάσδαγλη, καθώς η υποπλοίαρχος του Survivor 4 έβγαλε νύχια, επιτιθέμενη στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα για τη συμπεριφορά προς το μέρος της.

Όλα ξεκίνησαν από το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (15/2), όπου οι δύο τελευταίοι της μίλησαν για το πώς οδηγούσε με το κουπί, κάτι που έκαναν, όμως, με άσχημο τρόπο, με αποτέλεσμα να «εκραγεί» η Μαριάνθη και να τα βάλει μαζί τους.

Survivor Μαριάνθη Σοφία

Παρότι, όμως, το θέμα λύθηκε προσωρινά, ο Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως η Μαριάνθη έχει έρθει πολύ κοντά με τη Σοφία Μαργαρίτη, θεωρώντας πως επιχειρεί να πάρει από τη λάμψη της και την πιθανή επιρροή στο κοινό. Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κορόμι τόνισαν πως δε θα την προσεγγίσουν ξανά, καθώς σε κάθε πλάκα αντιδρά έντονα.

Survivor Μαριάνθη Ασημακόπουλος

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - Ασημακόπουλος: Βίντεο από χλιδάτα ξενοδοχεία με animal print μαγιό

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor 4 από τους Μαχητές βρέθηκε στους Κόκκινους, σα να λέμε από τα σαλόνια στα... αλώνια.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, για την ακρίβεια, μετά την νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε ένα ξέσπασμα στην καλύβα και στους συμπαίκτες του εκφράζοντας πως δεν αντέχει άλλο να χάνει και να μένει χωρίς φαγητό.

Λογικό αν δει κανείς την ζωή που έκανε πριν το Survivor. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media στην πραγματική του ζωή και μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλές στιγμές από αυτήν.

Βίντεο από την ζωή του Γιώργου Ασημακόπουλου πριν μπει στο Survivor 4

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.