Survivor 4: Μπάρτζης σε Παππά - «Αν φύγεις από το παιχνίδι θα πανηγυρίζω»

«Θα χοροπηδάω εκεί στη γωνία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μπάρτζης σε Παππά - «Αν φύγεις από το παιχνίδι θα πανηγυρίζω»

Νέα επίθεση έγινε στο Survivor από την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη, με τον Αλέξη Παππά να δέχεται πάλι τα «πυρά» μαζί με τον Κρις Σταμούλη, αλλά ειδικά για τον ηθοποιό ο αγρότης του είπε, ότι περιμένει να φύγει από το παιχνίδι, για να αρχίσει να πανηγυρίζει.

Η κατάσταση στην μπλε ομάδα είναι κάθε στιγμή «εύφλεκτη» και αυτό φάνηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, όταν ο Πάνος Καλίδης υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Κρις. Σε εκείνο το σημείο, ο τελευταίος πήρε το λόγο και μίλησε για την τακτική της ομάδας του, για να τον διώξει από το ριάλιτι, απειλώντας δε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρει εκδίκηση, αν παραμείνει.

Survivor Παππάς

Το ίδιο έκανε και ο Αλέξης, με τον Μπάρτζη εκείνη τη στιγμή να αντιδρά και να του λέει πως… θα χοροπηδά από την χαρά του, αν εκείνος αποχωρήσει από το Survivor.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Με στοχοποιούν επειδή είμαι ο πιο δυνατός παίκτης»

Αν κατάφερε κάτι ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, τότε σίγουρα αυτό ήταν να ενώσει τις δύο ομάδες εναντίον του, αφού τόσο οι «Κόκκινοι» όσο και οι «Μπλε» χαρακτήρισαν ως απαράδεκτη τη στάση του εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας προχώρησαν σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα», με τον Αλέξη να «χτυπά» σε ευαίσθητο θέμα την Άννα Μαρία, αφού της απάντησε στις εγκλήσεις της περί ηθικής, κάνοντας λόγο για το αν το αγόρι της μπορεί να χαίρεται, βλέποντάς την να έχει έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη

Η επίθεσή του αυτή έφερε εκτός εαυτού τους παίκτες και των δύο ομάδων, που τόνισαν και μετά το συμβούλιο, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έστρεψε εκεί την κουβέντα. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε ότι στοχοποιήθηκε, επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης, έχοντας ίσως αυτή την αίσθηση για τον εαυτό του, αν και στατιστικά δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση.