Μαριάνθη Κάσδαγλη: Εκτοξεύτηκαν οι followers της στο instagram μετά από λίγες εβδομάδες στο Survivor

Ξεκίνησε με 6 χιλιάδες και τώρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριάνθη Κάσδαγλη: Εκτοξεύτηκαν οι followers της στο instagram μετά από λίγες εβδομάδες στο Survivor

Το «Survivor 4» ξέρουμε πλέον όλοι πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των μεγάλων εκπλήξεων. Σχεδόν κάθε εβδομάδα, παρατηρούμε μεγάλες αλλαγές, ενώ βλέπουμε καινούριους παίκτες να δίνουν μια νέα πνοή στο παιχνίδι αλλά και στους στίβους μάχης. Δύο κοπέλες που είδαμε να «εισβάλλουν» ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου για την μπλε ομάδα -η οποία πλέον έχει αποχωρήσει- και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη για την κόκκινη ομάδα.

Ενώ αρχικά οι δύο παίκτριες θα έμπαιναν αντίστροφα, τελικά η παραγωγή αποφάσισε πως, λόγω του ότι πιο δυνατή αγωνιστικά είναι η Μαριάνθη και επειδή η κόκκινη ομάδα εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν τόνωση, αποφασίστηκε αυτή η νέα διάταξη των ομάδων.

Η Μαριάνθη είναι 29 ετών, είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και από μικρή έχει μάθει να μάχεται. Ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε πανέτοιμη να συναγωνιστεί και φυσικά να συνεργαστεί με τους «κόκκινους».

Η νέα παίκτρια δήλωσε, πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, στις κάμερες του «Love it» πως το μόνο πράγμα που θα της λείψει θα είναι η μητέρα της, η οποία της λείπει πάντοτε, ακόμα και όταν φεύγει ταξίδια λόγω της δουλειάς της.

Το φαΐ δεν θα είναι κάτι που θα τη δυσκολέψει, καθώς και στη ζωή της δεν τρώει πολύ μεγάλες ποσότητες και επομένως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοσθεί στην πείνα και τις κακουχίες του «Survivor».

Σίγουρα η Μαριάνθη αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, αφού διακατέχεται από έντονα αθλητικό πνεύμα και διαθέτει καλογυμνασμένο σώμα, εξαιρετική φυσική αντοχή, αλλά και πάθος και προσήλωση στον στόχο της, δηλαδή την ανάδειξη της φετινής νικήτριας reality του ΣΚΑΪ.

Αυτό μάλλον είναι και κάτι που βλέπουν οι τηλεθεατές, οι οποίοι έτρεξαν να την ακολουθήσουν στο Instagram!

Χαμός με το instagram της Μαριάνθης μετά την είσοδό της στο «Survivor»

Πριν

Μαριάνθη Κάσδαγλη Survivor

Μετά

Μαριάνθη Κάσδαγλη Survivor instagram