Survivor 4: Ο Τζέιμς έδωσε στεγνά τον Ντάφι - «Μου είπε "μην κάνεις τα πόδια σου σαν πο@@ης ρε"»

Έντονος ο εκνευρισμός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Τζέιμς έδωσε στεγνά τον Ντάφι - «Μου είπε

Χαμός έγινε στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να επιτίθεται τον Τζέιμς Καφετζή σε μία από τις μονομαχίες, που πραγματοποιήθηκαν, βρίζοντάς τον μάλιστα αρκετά άσχημα.

Σε μια έκφραση που δε βοηθάει στην φήμη ενός «Παπά-Ντάφυ», ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είδε πως δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλό του και αποφάσισε να εκφραστεί με ύβρεις, αν και δεν κατάφερε κάτι, αφού ο διοργανωτής boat party επικράτησε άνετα.

«Μην κάνεις τα πόδια σου σαν πο@@ης ρε», ήταν η ατάκα του τραγουδιστή, που διόλου τον τιμά, όταν μερικές ώρες νωρίτερα έκανε κήρυγμα για σεβασμό στους αντιπάλους του.

Μάριος Πρίαμος: «Απαράδεκτοι Τζέιμς και Μπάρτζης»

Ο Μάριος Πρίαμος θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη χαρακτηρίζοντάς τους απαράδεκτους για την στάση τους στην ψηφοφορία της ομάδας.

Στο συμβούλιο της Τρίτης οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ξανά και να δώσουν ακόμα έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισαν να «κάψουν» τις ψήφους τους και έτσι ψήφισε ο ένας τον άλλον.

Ο Μάριος Πρίαμος δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο Survivor σε αντίθεση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος δήλωσε πως δεν το βλέπει.

Έτσι λοιπόν μόλις είδε το συμβούλιο, έγραψε στο Instagram του: «Απαράδεκτοι Τζέιμς και Νίκος».

Μάριος Πρίαμος Survivor