Πρίαμος για Survivor 4: "Την πρώτη χρονιά το Survivor ήταν αγωνιστικό, τώρα είναι ριάλιτι"

"Στο πρώτο ήταν οι καλοί οι παίκτες, Μάριος - Ντάνος, οι επόμενοι είναι όλοι γατάκια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίαμος για Survivor 4:

Καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος, προφανώς για να σχολιάσει τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Οι δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου για το Survivor

"Έπαιξαν και σε άλλα Survivor καλά αγωνιστικά αλλά σίγουρα και το πρώτο είναι πάντα πρώτο. Και η κόντρα που είχαμε με τον Γιώργο, η αγωνιστική, η υγιής αγωνιστική ήταν καλή. Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σίγουρα υπάρχουν κόντρες, διάφορα που μπορούν να παρεξηγηθείς σε εισαγωγικά με κάποιον αλλά γενικότερα την χρονιά μας δεν υπήρξε αυτό το ξεκατίνιασμα να το πω... τόσο πολύ.", είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος

"Οι Μπλε χαίρονται που χάνουν! Είναι δυνατόν;"

Λίγα βράδια πριν εμφανιστεί στο πλατό του Ευτυχείτε ο Μάριος Πρίαμος εξοργίστηκε με την Μπλε ομάδα κι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Εκείνη την ημέρα οι Μπλε είχαν χάσει επίτηδες την ασυλία για να μπορέσουν να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

"Oι Μπλε χαίρονται που χάνουν!! Είναι δυνατόν; Πώς γίνεται; Τον συμπαίκτη μου να μην θέλω να δω δευτερόλεπτο μπροστά μου, στον αγώνα θα φτύσω αίμα για να μην φύγει από το παιχνίδι και να φύγει κάποιος αντίπαλος", έγραψε ο Μάριος Πρίαμος.

Μάριος Πρίαμος για Survivor 4