Survivor: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next

Απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια σε μόλις λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next

Χαμό έχει προκαλέσει η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου ή Μισθοφόρου έτσι όπως όλοι τον ξέρουμε στο Thank you Next αναφορικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του Survivor και είχαν συζητηθεί αρκετά λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα ενώ και οι δύο είχαν καταφέρει να παραμείνουν αρκετό καιρό στο νησί.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, όμως οι δύο πρώην συμπαίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί έξω μαζί.

Αυτήν την φορά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος -που φημολογείται ότι μπορεί να ξανά μπει στο Survivor- θέλησε να μοιραστεί μια δική του ιστορία στην πολυσυζυτημένη και αγαπημένη ομάδα στο Facebook «Thank you Next», μια σελίδα στην οποία μπορείς να περιγράψεις τον λόγο που έδωσες ή δέχτηκες.. άκυρο!

Έτσι, ο Κώστας έγραψε: «TYN (Thank You Next) γιατί έλεγε πως είχε χαλάσει για μένα 100 ευρώ σε sms και αυτή ψήφιζε τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο post απέσπασε σε μόλις λεπτά αμέτρητα likes και σχόλια!

Αυτό είναι το TYN του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ανάρτηση του Μισθοφόρου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next

ΤΥΝ και από τον Γιώργο Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, έκανε το δικό του ποστ στην αγαπημένη σελίδα που έχει "ταράξει" το Facebook, το Thank You Next.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία ιστορία που συνέβη πριν από περίπου 21 χρόνια, στην αρχή της καριέρας του, όταν πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού, γνώρισε μία κοπέλα η οποία του ζήτησε το τηλέφωνό του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά sms και η ιστορία που περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν απλά επική.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει". Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!"

Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. "Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;" Και μου απαντάει: "Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη". Παγώνω. "Τον ποιον;" ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: "Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!" ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Θα πάει ωστόσο στο Survivor; Ποια είναι η απάντησή του;

Γιώργος Τσαλίκης TYN