Survivor 4: Σε δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση η Μαριαλένα

Η παρουσία του πρώην της ξεκίνησε να την ρίχνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Σε δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση η Μαριαλένα

Άσχημα ψυχολογικά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, μαζί με της νυν κοπέλας του. Καθώς, όχι μόνο μπήκαν στο ριάλιτι, αλλά θα δούμε να μπαίνουν και στην ίδια ομάδα με την γυμνάστρια.

Η παραγωγή δεν σκέφτεται συναισθηματισμούς και σχέσεις, αλλά θέλει να κρατήσει τα υψηλά νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην prime time ζώνη και δεν θέλουν να μην γίνει καμία ανατροπή.

Survivor 4 Μαριαλένα πρώην σύντροφος

Έτσι λοιπόν όπως θα δούμε και την Κυριακή 21/2, η Μαριαλένα θα σοκαριστεί με το που τους δει, ωστόσο δεν θα χάσει την ψυχραιμία της. Θα εξηγήσει μάλιστα, πως θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το αμήχανο σκηνικό που δημιουργήθηκε στην ομάδα της, καθώς όπως αναφέραμε, ο πρώην και η νυν αυτού θα μπουν στους Μπλε!

[/OEmbed]

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα στην ομάδα θα αλλάξει σημαντικά. Σύμφωνα μάλιστα με spoiler μας η ψυχολογία της Μαριαλένας ήδη έχει αλλάξει και αυτό θα φανεί και στα επόμενα αγωνίσματα. Η παρουσία του πρώην συντρόφου της θα τη ρίξει πολύ ψυχολογικά και μήπως...αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ότι δηλαδή σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες...

Πως θα πάρει ο σύντροφος της Μαριαλένας την είσοδο του πρώην της στο Survivor 4;

Καλεσμένος στο The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι πολύ γυμνασμένη η Μαριαλένα και τα τελευταία χρόνια δεν γυμνάζεται γιατί δεν θέλει να φαίνεται γυμνασμένη. Την ξέρω από πολύ μικρός γιατί όταν ξεκίνησα κάποια live στην Αθήνα με το που ήρθα από το Ρέθυμνο, δούλευε σέρβις. Είχαμε ο καθένας την σχέση του τότε. Δεν κοιτάω αλλού όταν είμαι σε σχέση, είμαι με παρωπίδες. Δεν είναι κάποια σχέση, απλά τελευταία έχουμε έρθει πιο κοντά.

Δεν θέλω να είναι αυτό κάτι που θα εκφράζομαι. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είναι μια γνωριμία κι από την αρχή μου είπε ότι θα πάει στο Survivor και της είπα πήγαινε. Σοκολάτες πήραμε στο αμάξι πολύ χαλαρά.»

Να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μπλε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε λάβει μήνυμα από τον τραγουδιστή και είχε συγκινηθεί πάρα πολύ. Δείτε εδώ το βίντεο.