Φίλος Τριαντάφυλλου για Survivor 4: «Δεν είναι άνθρωπος που θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο»

Πήρε θέση για την φωτογραφία που κυκλοφορεί και τον δείχνει να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φίλος Τριαντάφυλλου για Survivor 4: «Δεν είναι άνθρωπος που θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο»

Ο Γιάννης Φατούρος, καλός φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλο μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4 και για την μέχρι σήμερα πορεία του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λίγες ώρες πριν το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό για το οποίο σας έχουμε spoiler.

Όπως λοιπόν, αποκάλυψε ο Γιάννης Φατούρος, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας παρόλο που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο, καθώς είναι αυθεντικός.

Survivor 4: «Η χειρονομία του Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ»

Τις τελευταίες ημέρες χαμός έχει επικρατήσει στα social media, σχετικά με το Survivor 4 και τις κινήσεις των παικτών κατά τη νίκη τους στο κάθε αγώνισμα. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφορούσε μια φωτογραφία του Τριαντάφυλλου, όπου έκανε μια αισχρή κίνηση προς τις κάμερες όταν η Κόκκινη ομάδα κέρδισε την Μπλε στο αγώνισμα.

Ενώ, στο επίκεντρο του σχολιασμού στα social media μπήκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, όταν δημοσιεύθηκε ένα στιγμιότυπο την ώρα που έπαιρνε ένα μπαλάκι της κόκκινης ομάδας, όταν η Καρολίνα είχε φτάσει στο στόχο.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram έπειτα από αυτά τα δυο περιστατικά με αποτέλεσμα να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα.

Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα», έγραψε ο ίδιος.

Survivor Λιανός για Τριαντάφυλλο Βέλλη