Survivor 4 Highlights (22/2): Οι έντονοι καυγάδες, τα κλάματα της Ελευθερίου και το ξέσπασμα της Σαλαγκούδη

Πρώτη ασυλία χθες και κόντεψε να "βουλιάξει" το νησί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (22/2): Οι έντονοι καυγάδες, τα κλάματα της Ελευθερίου και το ξέσπασμα της Σαλαγκούδη

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε χθες (22/2) και για ακόμα μία φορά έγινε ο κακός χαμός στο νησί μιας και υπήρξαν εντάσεις και στις δύο ομάδες. Εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα τα highlights, από τα κλάματα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ξέσπασμα της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία είναι και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Λιποθύμησε και έμεινε εκτός αγωνίσματος ο Τζέιμς

Ένας ένας οι παίκτες του φετινού Survivor φαίνεται να χάνουν τις αισθήσεις τους από τις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή τη φορά εκτός παιχνιδιού έμεινε ο Τζέιμς

Πιο συγκεκριμένα είδαμε τον Τζέιμς λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, να χάνει τις αισθήσεις του και να λιποθυμά σοκάροντας τους συμπαίκτες του οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης έπρεπε να λάβει ιατρική βοήθεια και έτσι θα μείνει αναγκαστικά εκτός αγωνίσματος. Με έναν παίκτη λιγότερο ξεκίνησαν οι Μπλε οι οποίοι τσακώθηκαν για ακόμη μια φορά με τη Ελευθερία Ελευθερίου.

Μπάρτζης σε Μπόγδανο - «Είμαι τόσο καλός, δείτε πως πανηγυρίζει»

Μια κόντρα είχαμε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, όταν αγωνίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο.

Την νίκη πήρε ο παίκτης των κόκκινων πανηγυρίζοντας δυναμικά κάτι που ενόχλησε τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος σχολίασε «Είμαι τόσο καλός, δείτε πως πανηγυρίζει». Τα λόγια αυτά φυσικά και δεν έπεσαν κάτω.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγοντας το του φώναξε «Πόσο είναι το σερί μας;» θέλοντας να του δείξει πως τον έχει νικήσει αρκετές φορές.

Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Μπλε

Το σημερινό, ήταν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και νικητές όπως και σας είχαμε ενημερώσει είναι οι Μπλε.

Σε ένα κλασσικό στίβο μάχης με ταχύτητας και στόχους, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά οι νέοι παίκτες και οι Μπλε ήταν τελικά αυτοί που τα κατάφεραν αν και ήταν μείον έναν παίκτη αφού λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Τζέιμς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και έμεινε εκτός.

Τριαντάφυλλος - «Ξέρω πως πολλοί θα με ψηφίσουν, έχουν κάνει ''κωλοτούμπα''»

Μετά το τέλος του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, όπου νικητές βγήκαν οι Μπλε, οι Κόκκινοι είχαν μια κόντρα και συγκεκριμένα ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κώστα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Ασημακόπουλο ρωτώντας τον ποιος θα ψηφίσει, αυτός είπε πως έχει στο νου του κάποια άτομα. Τότε τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος που δήλωσε πως βλέπει συμπαίκτες που έκανε παρέα να έχουν κάνει «κωλοτούμπα» και είναι σίγουρος πως θα τον ψηφίσουν.

Οι σπόντες πήγαιναν και στον Κώστα ο οποίος δήλωσε πως ο Τριαντάφυλλος κάνει φασαρία στην ομάδα και φέρνει πολλές συγκρούσεις.

Μπάρτζης - «Ας βγω κ****παιδο αλλά δεν θέλω να ξαναφάω με αυτούς»

Ο κακός χαμός έγινε στην ομάδα των Μπλε στο Survivor, όταν για ακόμη μια φορά η το θέμα ήταν η μοιρασιά στο φαγητό και η κατηγορίες της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Η μπάλα πήρε όλη την ομάδα η οποία κέρδισε τον αγώνα ασυλίας όταν για ακόμη μια φορά βρέθηκε μπροστά στο ερώτημα αν πρέπει να μοιραστούν οι προμήθειες ή όχι.

Ο Νίκος Μπαρτζής δήλωσε πως με άτομα που δεν του έχουν φερθεί καλά δεν θέλει να μαγειρέψει και να φάει μαζί. Θέση πήραν και ο Αλέξης Παππάς και ο Chris κάτι που δεν άφησε την Μπλε ομάδα να ησυχάσει.

Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Καρολίνα

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, νικήτρια ήταν η Μπλε ομάδα και έτσι η Κόκκινη πήγε σε ατομικό αγώνισμα το οποίο κέρδισε η Καρολίνα.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έχουμε δει άλλους παίκτες να αποφεύγουν να πάρουν την ευθύνη να «δώσουν» έναν συμπαίκτη τους, κι άλλους να θεωρούν πως αυτό πρέπει να γίνει.

Αυτή τη φορά στην τελική δυάδα με την Καρολίνα ήταν το Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος όπως αποδείχτηκε παράτησε τον αγώνα.

Όταν τον ρώτησε ο Λιανός σχετικά με αυτό δήλωσε πως επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη καλύβα δεν θέλει να είναι αυτό που θα «δείξει» κάποιον.

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος - «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα»

Έξαλλος έγινε ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Κοψιδά όταν ο δεύτερος παράτησε την ατομική ασυλία και δεν θέλησε να είναι αυτός που θα υποδείξει κάποιον υποψήφιο.

Οι δύο παίκτες που παλαιότερα ήταν κολλητοί μέσα στο παιχνίδι, τώρα φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αφού ο Γιώργος Κοψιδάς δείχνει να είναι ενοχλημένος με τον Τριαντάφυλλο που φέρνει αρκετές συγκρούσεις.

Την ίδια στιγμή ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως είναι ανεύθυνο από μέρος του να μην αναλαμβάνει να πάρει την ατομική ασυλία.

Κώστας για Τριαντάφυλλο - «Βάζει συνέχεια το εγώ του και τον εαυτό του μπροστά»

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Κόκκινων αυτή τη φορά αφού ο Κώστας αποκάλυψε για μια υπο-ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο έχουν δημιουργήσει μια υπο-ομάδα η οποία μάλιστα είναι και εναντίον του.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πει πως ο Ντάφι φέρνει τσακωμούς και κόντρες στην καλύβα.

Έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο η Ελευθερία

Δεν έχει προηγούμενο το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, και συγκεκριμένα η ψυχολογική κατάσταση της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο συμβούλιο του νησιού όπου η Κόκκινη ομάδα θα έβγαζε υποψήφιους προς αποχώρηση, είδαμε την Μπλε να φέρνει στην επιφάνεια το θέμα της Ελευθερία που είχε κατηγορήσει την Άννα Μαρία Βέλλη για κλέψιμο φαγητού.

Σε μια απρόσμενη στιγμή κι ενώ τον λόγο είχε η Σοφία, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο αφού είδε την Ελευθερία σκυμμένη να κλαίει με λυγμούς, μάλιστα η ίδια δεν μπόρεσε καν να εξηγήσει τι έχει και ζήτησε να βγει έξω.

Σοφία εναντίον Κοψιδά - «Με λες διπρόσωπη και βρίζεις πίσω από τις κάμερες»

Δεν είχε προηγούμενο ο τσακωμός των Κόκκινων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όλοι οι παίκτες τα έβαλαν με όλους και η «μπάλα» χάθηκε ενώ νωρίτερα η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε.

Όλα ξεκίνησαν από την Σοφία Μαργαρίτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Κοψιδά πως κινεί τα νήματα και την αποκαλεί διπρόσωπη ενώ μπροστά στις κάμερες δείχνει έναν άλλον εαυτό.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς κατηγόρησε ανοιχτά την Σοφία πως στηρίζει την Ανθή Σαλαγκούδη γιατί βγαίνει δημοφιλέστερη παίκτρια και έτσι προσπαθεί να ευνοηθεί και η ίδια.

Η Ανθή τα έβαλε και με τον Λιανό - «Δεν μου δίνεις τον λόγο!»

Η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως… αποφάσισε ξαφνικά μα βγάλει νύχια στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την ίδια να τα βάζει μέχρι και με τον Γιώργο Λιανό, αν και γρήγορα έπρεπε να τα πάρει πίσω, με την αντίδραση του παρουσιαστή.

Η κουβέντα στην κόκκινη ομάδα «άναψε» πολύ γρήγορα, με την αρχή να γίνεται ανάμεσα στη Σοφία Μαργαρίτη και τον Τριαντάφυλλο, για να ακολουθήσει ένα σωρό από θέματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κατάληξη στο αν ο πατέρας της Σαλαγκούδη βοηθάει την παίκτρια να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σε εκείνο το σημείο, η Ανθή διαμαρτυρήθηκε στον Γιώργο Λιανό, ότι δεν παίρνει το λόγο, με τον παρουσιαστή όμως να αντιδρά άμεσα και να ζητά το λόγο από την παίκτρια, βάζοντάς τη στη θέση της. Ακολούθησε και ένας καβγάς με τον Τριαντάφυλλο, που αποκάλυψε πως η Ανθή του είπε, ότι… θα τον τελειώσει.

Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Ύστερα από ένα επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπου όλοι τα έβαλαν με όλους, υποψήφιας προς αποχώρηση βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Είδαμε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επεισοδιακά συμβούλια, οι ομάδες έχουν «σπάσει» και όλοι τα βάζουν με όλους.

Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη, τον Τριαντάφυλλο και την Σοφία Μαργαρίτη αφού οι τρείς τους ήταν αυτοί που «άναψαν» τις φωτιές ανάμεσα σε όλη την ομάδα.