Survivor 4 - Τζέιμς σε Ελευθερία: «Νομίζεις ότι είμαι χαζός;»

Χαμός και στη Μπλε ομάδα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Τζέιμς σε Ελευθερία: «Νομίζεις ότι είμαι χαζός;»

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι Μπλε στο Survivor μετά την κατηγορία της Ελευθερίας ότι παίρνει το λιγότερο φαγητό, με τον Τζέιμς από την άλλη να έχει γίνει έξω φρενών μαζί της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κύπρια τραγουδίστρια κατηγόρησε την Άννα Μαρία, τόσο στην καλύβα όσο και στο συμβούλιο ότι δεν μοιράζει ισόποσα τις μερίδες και πως σε εκείνη δίνει πάντα την λιγότερη.

Το θέμα φαίνεται να μην τελείωσε στο προηγούμενο συμβούλιο, μιας και οι εντάσεις ακολούθησαν και στη καλύβα των Κόκκινων. Ο Τζέιμς ειδικά τα έβαλε μαζί της υποστηρίζοντας πως δεν είναι χαζός και ξέρει πολύ καλά ότι οι κατηγορίες της δεν στηρίζονται πουθενά και ότι ο μόνος λόγος που κάνει ότι κάνει είναι για να βγαίνει αυτή το θύμα.

Survivor 4 Τζέιμς Ελευθερία

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς που φάνηκε να την υποστηρίζει στο προηγούμενο επεισόδιο, αυτή τη φορά τα άλλαξε δηλώνοντας πως όταν έχει μπει μια ιδέα στο μυαλό της, θα τα περιγράψει σε έναν τρίτο σαν να έγινε όντως έτσι, ενώ δεν ισχύει.

Βέβαια, όλοι της τα «έχωσαν» λόγω του ότι δεν ρώτησε ποτέ τον λόγο που υποτίθεται της δίνουν λιγότερο φαγητό και ξέρει μόνο να το κάνει στο συμβούλιο.

Survivor 4: Κινδυνεύει να αποχωρήσει Νίκος Μπάρτζης ή Τζέιμς Καφετζής

Της ανατροπής στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor γι' αυτή την εβδομάδα αφού οι μπλε δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ οι περισσότεροι πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του Περικλή Κονδυλάτου!

Οι μπλε είναι γνωστό πως έχουν απομονώσει Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη με σκοπό σιγά σιγά να τους διώξουν, όμως όλο αυτό τους κάνει συμπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ η όλη φάση και να τιναχτεί το ριάλιτι στον αέρα!

Ήδη οι δυο τους και στην συνέχεια έγιναν τρεις αφού στην υποοδάμα τους προστέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου και πλέον ο κίνδυνος να χαθεί παίκτης από την άλλη υποομάδα είναι πλέον πολύ ορατός με πρώτους στην λίστα τον Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη!

Το "μήνυμα" που πήραν οι παίκτες μετά το χθεσινό συμβούλιο είναι πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης θα έχουν την στήριξη του κοινού, οπότε δεν θα τους περάσει! Άλλωστε το μπούλινγκ στις μέρες μας κανείς δεν αγάπησε! Οι δύο αυτοί παίκτες έκαναν ένα λάθος, τιμωρήθηκαν από την παραγωγή και τέλος! Τι θέλουν οι υπόλοιποι και το σκαλίζουν τόσες μέρες μετά;

Πάμε όμως τώρα στο ζουμί! Πολλοί δεν το έχετε σκεφτεί αλλά οι μπλε κινδυνεύουν να χάσουν έναν εκ των Τζέιμς Καφετζή ή Νίκο Μπάρτζη την επόμενη εβδομάδα! Πως θα γίνει αυτό; Αν οι μπλε χάσουν και τις δύο ασυλίες ή και την μια υπάρχει κίνδυνος να μην... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr