Survivor 4 - Κόρο: «Ο Κώστας είχε προτείνει να πούμε στην Ασημίνα ότι της είχαν πέσει τα μαλλιά»

Αποκάλυψε όλα όσα είχε πει προκειμένου να της ρίξουν την ψυχολογία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κόρο: «Ο Κώστας είχε προτείνει να πούμε στην Ασημίνα ότι της είχαν πέσει τα μαλλιά»

Σε πολλές και πικάντικες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κόρο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον ίδιο να δίνει στεγνά τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Με αφορμή τις μαγειρεμένες ψήφους των παικτών, μια συζήτηση που ξεκίνησε με την Καρολίνα και την Σοφία, ο Κόρο αποκάλυψε πως ο Κώστας είναι αυτός που ουσιαστικά θέλει να κατευθύνει την ομάδα του και να την κινεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

 Survivor 4 γιώργος κόρομι και κώστας παπαδόπουλος

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως ο Κώστας πολλές φορές είπε στον Κόρο να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο, παρόλο που ήξερε πως είναι πολύ κοντά, ενώ πριν λίγο καιρό είχε προτείνει στους παίκτες να αποθαρρύνουν την Ασημίνα προκειμένου να της χαλάσουν την ψυχολογία και να φύγει.

Συγκεκριμένα κιόλας, ο Κόρο αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης του τους παρότρυνε να της πουν μέχρι και ότι της έχουν πέσει τα μαλλιά!

Survivor 4: Αυτή είναι η σύζυγος και τα παιδιά του Κώστα Παπαδόπουλου

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Το όνομα του έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών καβγάδων μέσα στο ριάλιτι. Ειδικά όταν στον καβγά εμπλέκεται και ο Νίκος Μπάρτζης με τον οποίο έχουν κόντρα. Ωστόσο, έξω από το παιχνίδι φαίνεται πως είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας και αυτό οφείλεται στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να μην συζητάει για την οικογένεια του, ωστόσο, εμείς βρήκαμε μερικές φωτογραφίες που δείχνει την ευτυχία που ζει στην ζωή του έξω από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος, μένει στο Μενίδι και έχει 3 παιδιά, τα οποία λατρεύει!

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος παιδιά σύζυγος

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος παιδιά