Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή»

Την «κατακεραύνωσε» στον Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος εισέβαλλε στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ των άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην συμπαίκτρια του στο Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά: «Σου έφερα και δώρο για όλα αυτά τα καλά που λες, νομίζω σου αξίζει, σε είδα που φορούσες σκουλαρίκια και θα σου φτιάξω σου πήγαιναν πάρα πολύ. Σου έφερα μια μπιφτέκα γιατί την γυρνάς πολύ».

Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν και δεν το έχω ανάγκη. Μιλούσα με όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή την αλήθεια, πως φαίνεται η ίδια μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Όπως την ενοχλούσε και το γεγονός ότι την ψήφιζαν.

Είχα ένα ερωτηματικό γιατί μπήκε στο Survivor την πρώτη μέρα. Η ίδια είχε απορία αν θα μείνει ή θα φύγει. Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα για την Ανθή. Αν θέλει να μιλήσουμε είναι ανοιχτό το τηλέφωνό μου».

Αμέσως μετά ο Περικλής πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο Κοψιδά είχαμε κάποιες κουβέντες και ήρθαμε κοντά τελευταία. Μου είχε στοιχήσει στην αρχή που δεν με διάλεξε στην ομάδα. Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή» ενώ για την Ανθή είχε αναφερθεί και σε μια τελευταία του δήλωση, με τον ίδιο να την κατακεραυνώνει.

Περικλής Κονδυλάτος για σαλαγκούδη survivor

Κονδυλάτος: Η νέα επική ανάρτηση για την Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ένας από τους παίκτες που είχε "φάει" πολύ κράξιμο από τα social media λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στου συμπαίκτες του στο Survivor 4, ενώ είχε έρθει πολύ κοντά και ήταν... κολλητός με την Ανθή Σαλαγκούδη. Ένα γεγονός ωστόσο που γρήγορα άλλαξε, λίγο πριν την αποχώρηση του, αλλά και μετά , από το παιχνίδι.

Ένας καβγάς λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού ήταν η αιτία που οι δυο πρώην συμπαίκτες και φίλοι κράζουν ο ένας τον άλλον δημόσια, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να δίνει ρεσιτάλ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να χαρίζει γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους.

Τι και αν η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές ημέρες από το Survivor 4, ο Περικλής Κονδυλάτος χθες δημοσίευσε ένα meme που έχει φτιαχτεί για την δημοσιογράφο, μην μπορώντας να συγκρατήσουμε τα γέλια μας.

Να πούμε ωστόσο, πως ο Περικλής ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του αν έχει πει κάτι που τους έχει πληγώσει, ενώ τα βρήκε και με τον Γιώργο Κοψιδά, αλλά και με τον Τριαντάφυλλο, τους δυο πρώην συμπαίκτες του που έκραζε πολύ και τους έδινε απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη και Survivor 4