Survivor 4 spoiler 2/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτοί είναι οι δυο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 2/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτοί είναι οι δυο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Απόψε το βράδυ 2/3, ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor 4 θα μας κρατήσει συντροφιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά τον δύσκολο στίβο μάχης που θα είναι έντονος, η Μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει ακόμη δυο υποψήφιους προς αποχώρηση, εκτός του Κρις Σταμούλη , καθώς η Μπλε θα ομάδα θα χάσει το αγώνισμα από την Κόκκινη.

Τον έναν θα τον επιλέξει ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος έχει κερδίσει την ασυλία στο ατομικό αγώνισμα, ενώ ο άλλος θα βγει από την ψηφοφορία των παικτών.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε έδωσε spoil, πως οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση που θα βγουν απόψε, είναι η Χριστίνα Κεφαλά και ο Αλέξης Παππάς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού οι πληροφορίες του Youweekly. θέλουν υποψήφιους δυο άνδρες και μάλιστα, που έχουν απασχολήσει πολύ.

Αυτοί είναι οι 2 ακόμη υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση από το Survivor 4

Σύμφωνα με αποκλειστικές και οριστικές μας πληροφορίες οι δυο παίκτες που θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι ο Αλέξης Παππάς, ένα όνομα που δεν μας παραξένεψε αφού το περιμέναμε, αλλά και ο Πάνος Καλίδης που για πρώτη φορά θα μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Survivor 4 spoiler 2/3 υποψήφιοι Καλίδης Παππάς

Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Καλίδης το τελευταίο διάστημα έχει σηκώσει ανάστημα και πολλές φορές τον έχουμε δει να έρχεται σε κόντρα τόσο με τον Νίκο Μπάρτζη, όσο και με την Άννα Μαρία Βέλλη, δυο άτομα που ανήκουν στην κλίκα του Τζέιμς Καφετζή.