Survivor 4: Επικό στιγμιότυπο στους Κόκκινους - «Πιστεύω ότι την άφησε η Μαριάνθη»

«Τριαντάφυλλε σκάσε, εσύ το κάνεις συνέχεια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επικό στιγμιότυπο στους Κόκκινους - «Πιστεύω ότι την άφησε η Μαριάνθη»

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, αφού ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε ακόμη ένα έπος, κατηγορώντας τον Γιώργο Κορόμι και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, ότι… πέρδονται μπροστά στους υπόλοιπους, ενώ το κάνουν ο ίδιος.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία, που βρήκε θριαμβεύτρια την κόκκινη ομάδα, καθώς και το συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες της βρίσκονταν σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, με το θέμα συζήτησης να είναι το ποιος αφήνει τις πορδές του μπροστά στους υπόλοιπους.

Survivor 4 Ντάφι

Πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ντάφι», ο οποίος μετά το έπος της τούμπας του μες στην νύχτα, στην προσπάθεια του να πάει στην τουαλέτα, άρχισε να κατηγορεί τον «Κόρο» και τη Μαριάνθη, ότι… τους έφυγε και την αμόλησαν. Η Μαριάνθη του απάντησε, ότι εκείνος τις αφήνει συνέχεια, με τους συμπαίκτες τους να… δακρύζουν από τα γέλια.

Οι απίστευτες ατάκες του Ντάφι για τη Μαριάνθη στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Του αρέσει η ίντριγκα, να τους μπερδεύει λίγο»

Οι φίλοι του Τριαντάφυλλου μίλησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως ο παίκτης του Survivor αγαπάει την ίντριγκα και πολλές φορές προσπαθεί να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Όπως εξήγησαν λοιπόν, ο τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη διπλωματία και έχει τον τρόπο του στις ανθρώπινες σχέσεις, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στις δηλώσεις που έκανε ο κολλητός του λίγο μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

«O Τριαντάφυλλος επειδή πάντα λέει την αλήθεια, έρχεται συχνά σε σύγκρουση και του αρέσει και λίγο η ίντριγκα. Του αρέσει να μπερδεύει λίγο, όχι με την κακή έννοια», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μάνης.