Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Απίστευτη αλλαγή!

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη
Survivor 06.03.2021 14:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Σοφία Μαργαρίτη, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο Survivor 4, η οποία ωστόσο είχε φέρει και πολλές εντάσεις, τόσο στην Μπλε ομάδα, όσο και στην Κόκκινη στην συνέχεια.

Μπορεί μετά την μεταφορά της στους Κόκκινους να είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο προς τον κόσμο, αφού ήταν μια δεμένη ομάδα με όλους, όταν αποφάσισε να συμμαχήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη το Twitter δεν μιλούσε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Πολλοί βέβαια - όπως και η Κάτια Ταραμπάνκο - έλεγαν πως είναι φαβορί για τον τελικό, όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και λόγω του πείσματος που είχε, καθώς είχε δηλώσει πως με τα λεφτά θα "έκλεινε" τρύπες και θα ζούσε όμορφα με τα δυο παιδιά της.

Ωστόσο, η Σοφία Μαργαρίτη την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4, λόγω υγείας καθώς έσπασε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο και να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Εμείς μετά την αποχώρηση της βρήκαμε φωτογραφία της πριν από το παιχνίδι και την συγκρίναμε με μια από τις τελευταίες της στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Η αλλαγή όπως θα δείτε είναι μεγάλη. Όλοι οι παίκτες έχουν μαυρίσει πολύ, ενώ έχουν αδυνατίσει αρκετά.

Survivor 4 Σοφία Instagram

Survivor 4 Σοφία Μαργαρίτη

Survivor 4: Πόσους ψήφους διαφορά είχε η Σοφία με την Ανθή

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραμονή ή αν προτιμάτε η αποχώρηση στο Survivor κρίθηκε ανάμεσα στις δύο προαναφερόμενες Ανθή και Σοφία! Η Μαριάνθη ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά στη προτίμηση του κοινού και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της ψηφοφορίας!

Το ντέρμπι όμως ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή ήταν μεγάλο από την στιγμή που άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές μέχρι και εκείνη που έκλεισαν! Χαρακτηριστικά μας μετέφεραν πως αν είχε κρατήσει ένα ακόμα λεπτό η ψηφοφορία ίσως και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικά καθώς μια φορά η Σοφία ήταν από πάνω και μια η Ανθή! Τελικά η μπίλια έκατσε στη Σοφία και η Ανθή αποχώρησε!

Η διαφορά ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή, σε Ανθή και Σοφία ήταν μόλις 20 ψήφοι! Μην το "δένετε και εσείς το 20, μπορεί να είναι και 15 μπορεί να είναι και 40"! Γύρω εκεί μας είπαν, γύρω εκεί σας μεταφέρουμε!

Χαρακτηριστικό ήταν και το άλλο που μας αποκάλυψαν! Πως στα 4 χρόνια που διεξάγεται το ελληνικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε υπάρξει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η λέξη του Τζέιμς στην Μαριαλένα που κρυβόταν πίσω από το "μπιπ"

Survivor 4: Φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι

Share