Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Κατεύθυνα τον κόσμο να βγάλει την Ανθή από το παιχνίδι»

«Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος, ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Κατεύθυνα τον κόσμο να βγάλει την Ανθή από το παιχνίδι»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού όπου μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4, αλλά και για την Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ποτέ κολλητοί φίλοι.

Ο πρώην παίκτης και σχεδιαστής κοσμημάτων, μετά την αποχώρηση του έκραζε την δημοσιογράφο μέσα από τα social media. Την κίνηση λοιπόν αυτή έκανε όπως αποκάλυψε για να κατευθύνει τον κόσμο να την βγάλει από το παιχνίδι για να κερδίζει η Κόκκινη ομάδα στα αγωνίσματα και να φάνε.

«Αν ευθύνεται κάποιος που η ομάδα έχει ήττα και δεν κερδίζεις το έπαθλο, θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της. Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος, ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε.

Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει. Αυτά που της έλεγα off camera τα έλεγα και μπροστά και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality.

Ειλικρινά, για το μόνο άτομο που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι, αισθάνθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό ήταν να κατευθύνω τον κόσμο μέσα από τα social media να την βγάλει για να μπορούν τα παιδιά να φάνε. Όχι από εκδίκηση, ήθελα να το κάνω για την ομάδα», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Περικλής Κονδυλάτος: «Με την Ανθή δεν ήμασταν καλοί φίλοι, είχε μια τάση να κλαίγεται»

ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στο DOT και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που δέχτηκε μάλιστα μια συγκλονιστική πρόταση, αποκάλυψε μια συζήτηση που έκανε με τους συμπαίκτες του που δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Περικλής είπε αρχικά: «Η ζωή είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που νόμιζα, αυτό που περνάω για ένα μικρό χρονικό διάστημα από επιλογή μου, υπάρχουν άλλοι που γεννιούνται μέσα σε αυτό. Η πείνα είναι αβάσταχτη, το βιολογικό κομμάτι του ανθρώπου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζει. Πρέπει να φάμε για να επιβιώσουμε. Είναι τραγικό. Όταν αδικούμαι γίνομαι αιχμηρός και άγριος.

Περικλής Κονδυλάτος survivor για Ανθή Σαλαγκούδη

Ήμασταν όλοι πιο αιχμηροί. Έκανα πολλά λάθη και στο Survivor και πριν το παιχνίδι. Πριν φύγω, νομίζω δεν το είδατε αυτό, κάναμε μια πολύ μεγάλη κουβέντα με τα παιδιά. Τους μίλησα και τους είπα “Κοιτάξτε παιδιά έχουμε περάσει πολλά μαζί, θέλω να σας πω ότι δεν πιστεύω ότι τα έχω όλα σωστά. Λυπάμαι αν σας αδίκησα, αν μίλησα άσχημα και να σας πω ότι ευχαριστώ για αυτά που μου δώσατε. Δεν θέλω μπράβο. Το μπράβο το δίνω εγώ στον εαυτό μου”.

Αναφορικά με την σχέση του με την Ανθή δήλωσε: "Όχι με την Ανθή δεν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Είμασταν δύο άνθρωποι που είχαμε το ίδιο λεξιλόγιο. Δεν περνούσαμε ώρες μαζί, γιατί εγώ δεν περνούσα ώρες με κανέναν. Δεν την ακυρώνω, ούτε τις στιγμές που ζήσαμε. Δεν είχα παρεάκια. Ήμουν με όλους αλλά δεν ήμουν ο άνθρωπος που έκανα κλίκες και παρέες. Έτσι είμαι και στη ζωή μου. Πήγαινα και καθόμουν στην παραλία και σκεφτόμουν.

Δεν μπορεί να είναι κάτι ιερό για εκείνη και να έχει σταματήσει να μου μιλάει. Η Ανθή είχε μια τάση να κλαίγεται. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω άσχημα για μια γυναίκα. Της έλεγα να μην κλαίγεται και ότι δεν είναι κακομοίρα. Προς το τέλος άρχισα να εξαντλούμαι και να τα λέω στην Ανθή πολύ χοντρά. Τις 4 τελευταίες ημέρες δεν μου μιλούσε.

Δεν με πειράζει να μη μου μιλάει κάποιος, είναι δικαίωμά του. Δικαίωμα του και θα το σεβαστώ. Το να μην έχει γίνει καμία εξήγηση και ξέρεις ότι ο άλλος είναι προτεινόμενος και να εκμεταλλευτείς την έξοδό του, είναι διαβολικό. Δεν την λέω διαβολική, η πράξη είναι».