Survivor 4 - spoiler: Αμοντάριστα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο

Οι φιτιλιές του Ντάφυ στον Κόρο και η απολογία του Κοψιδά για το μοίρασμα του φαγητού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler: Αμοντάριστα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο

Αμοντάριστα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it, όπου είχε καλεσμένο τον Νίκο Κοσμά που μίλησε για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στα πλάνα λοιπόν αυτά, είδαμε και τον Ηλία Μπόγδανο - που λέγεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Καρολίνα - να έχει φτιάξει τον δικό του "κολλητό" με μια καρύδα.

Ενώ, ο Τριαντάφυλλος έβαλε φιτιλιές στον Γιώργο Κόρομι, αφού χιουμοριστικά του είπε πως κάνει όλες τις δουλειές στο νησί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα αφού τον "φούντωσε".

Από την άλλη, είδαμε και τον Γιώργο Κοψιδά να απολογείται για το μοίρασμα του φαγητού, αποκαλύπτοντας πως όταν δημιουργήθηκε η Κόκκινη ομάδα, είχαν συμφωνήσει επειδή είναι βίγκαν να τρώει περισσότερο φακόριζο και δεν τρώει ψάρι.

«Προχθές που έπιασε πολλά ψάρια ο Κόρο, την ώρα που θα μοιράζαμε φακόριζο έγινε μια κουβέντα για να πάρω εγώ παραπάνω, αυτό που κάναμε μέχρι τώρα ούτως ή άλλος. Κάποια παιδιά αντέδρασαν. Όταν φτάχτηκε η Κόκκινη ομάδα όλοι είχαν πει από μόνοι τους ότι επειδή τρώνε περισσότερη ποσότητα τροφής από τα ψάρια του Κόρο να μου δίνουν παραπάνω εμένα φακόριζο», αποκάλυψε.

Τι είχε συμβεί με Κοψιδά και Καρολίνα στο Survivor 4

Δεν άργησαν και πολύ για να επιστρέψουν οι εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα, με αφορμή αυτήν την φορά το μοίρασμα του φαγητού, με τον Γιώργο Κοψιδά να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο ηθοποιός της ομάδας όπως έχει δηλώσει από την πολύ αρχή του παιχνιδιού, είναι εδώ και αρκετά χρόνια vegan, κάτι που έχει φέρει προβλήματα στην ομάδα.

Survivor 4 Καρολίνα για Κοψιδά

Αυτήν την φορά, η ομάδα μοίραζε το ψάρι, κάτι που προφανώς δεν θα έτρωγε ο Κοψιδάς, με τον ίδιο να τρώει περισσότερη ποσότητα φακόρυζου.

Αυτό ήταν κάτι όμως που φάνηκε να πείραξε την Καρολίνα, η οποία τόνισε πως ο Γιώργος έχει αρχίσει πλέον να απαιτεί να τρώει περισσότερο και να χρησιμοποιεί συνεχώς την «δικαιολογία» του ότι δεν μπορεί να απολαύσει τα ίδια φαγητά με αυτούς.

Ο ίδιος κατάλαβε αμέσως την δυσαρέσκεια της ομάδας και όντας κατηγορηματικός δήλωσε πως δεν θα ξανά φάει παραπάνω φαγητό και πως όλα πλέον θα μοιράζονται ισόποσα. Ωστόσο, ο παίκτης των Κόκκινων φαίνεται να έχει αδυνατίσει πολύ, κάτι το οποίο σύμφωνα με την Κάτια Ταραμπάνκο τον απομακρύνει από την νίκη!