Survivor 4: Τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη και Ασημακόπουλου

Το έκοψαν στο μοντάζ και δεν το είδαμε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη και Ασημακόπουλου

Απίστευτο σκηνικό στο χθεσινό (08/03) αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Τι συνέβη; Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος και με το σκορ στο 6-5 υπέρ των κόκκινων οι δύο αντίπαλοι είχαν φτάσει μαζί στο στόχο και ήταν σχεδόν στο ίδιο σημείο!

Κάποια στιγμή το μπαλάκι του Γιώργου έφυγε από την πλευρά του Νίκου και πέρασε μπροστά από τον αντίπαλό του, την ώρα που προσπαθούσε και εκείνος να πετύχει τον στόχο!

Άμεσα ο Νίκος αντέδρασε, σήκωσε τα χέρια του αλλά περίμενε να τελειώσει το "ραν" για να πάρει θέση! Δευτερόλεπτα μετά το συμβάν αυτό ο Γιώργος πέτυχε τον στόχο του και έκανε το 7-5 για την ομάδα του! Αμέσως έγινε το "ένα να δεις"! Ο Νίκος επιτέθηκε στον Γιώργο τον κατηγόρησε για την ήττα του ενώ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε!

Ο Νίκος έκανε αμέσως ένσταση ώστε να επαναληφθεί η κούρσα διότι κατηγορούσε τον αντίπαλό του πως πέρασε επίτηδες από μπροστά του για να τον καθυστερήσει! Τότε ο Γιώργος γύρισε και του είπε πως βλέπει εφιάλτες και ο Νίκος ξέφυγε! Άρχισε να χαρακτηρίζει τον Γιώργο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!