Survivor 4: Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας οι Μπλε

Με σκορ 10-9!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας οι Μπλε

Μοιρασμένες πήγαν οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα στο Survivor όπως και σας είχαμε πει, έτσι νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλία είναι οι Μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού θα χρειαστεί να δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση οι Κόκκινοι και φυσικά και για αυτό σας έχουμε Spoil, έτσι ίσως καταφέρει να γλιτώσει η τριάδα της Μπλε ομάδας.

To μόνο που απομένει να δούμε είναι ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία και ποιος θα υποδείξουν ως υποψήφιο οι νικητές.

Survivor 4 spoiler 9/3: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 9/3 στο Survivor, σας είπαμε ποιον δίνει η Βέλλη που έχει ατομική ασυλία για υποψήφιο, ε καιρός δεν είναι να σας πούμε και τον επόμενο που θα βγει στον τάκο;

Λοιπόν για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όσοι μας διαβάζουν ξέρουν πως σήμερα κερδίζει η Μπλε ομάδα και θα παρακολουθήσουμε τους Κόκκινους να σφάζονται κυριολεκτικά στο συμβούλιο του νησιού (πήραμε μια γεύση κι από το trailer άλλωστε). Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου σα να λέμε. Κάθε φορά που χάνει ασυλία μια ομάδα γίνεται σφαγή μεταξύ τους, ενώ πιο πριν και καλά αγαπημένοι όλοι, τέλος πάντων.

Δεν θα μακρηγορήσω ούτε εδώ γιατί έχουμε πολλές ειδήσεις σημαντικές που τρέχουν δεν είναι μόνο το Survivor, άσε που σας εκνευρίζει και λίγο όταν το πηγαίνω μέσω Λαμίας.

Τα πράγματα είναι απλά, Μαριάνθη Κάσδαγλη. Αν θυμάστε καλά Μαριάνθη, Σοφία και Ανθή είχαν βγει στον τάκο την προηγούμενη φορά που οι Κόκκινοι έχασαν ασυλίες άρα αν το πάρει κανείς αναλογικά η Ανθή μας χαιρέτησε(και τώρα στηρίζει με post στο instagram της την Κόκκινη ομάδα, γελάω!), η Σοφία αποχώρησε μόνη της (μάλιστα έχουμε και πλάνα από το πρωί που επέστρεψε Ελλάδα) άρα η επομένη κατά σειρά είναι η Μαριάνθη.

Τα πράγματα αγωνιστικά δεν έχουν αλλάξει, δεν είναι δηλαδή ότι ανέβηκε στους στίβους μάχης για να το σκεφτούν να την βγάλουν υποψήφια...

Επίσης, Κόρο παίρνει ατομική ασυλία και βγάζει στον τάκο Ντάφυ! Σοκ!