Survivor 4 - Μαριάνθη: «Η Καρολίνα βγάζει επιβλητικότητα και επιτακτικότατα απέναντί μου»

«Να μην ξαναπαίξεις με την Μαριαλένα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Η Καρολίνα βγάζει επιβλητικότητα και επιτακτικότατα απέναντί μου»

Μετά την ήττα των κόκκινων στο αγώνισμα επάθλου, είδαμε την Καρολίνα να λέει στην Μαριάνθη πως αγχώνεται υπερβολικά και δεν φέρνει πόντο.

Πιο συγκεκριμένα η Καρολίνα ης είπε πως καλύτερα να μην ξαναδιαλέξει την Μαριαλένα σε δεύτερο ματσάρισμα γιατί κατά την άποψή της την πιάνει ένα ψυχολογικό και δεν φέρνει νίκη.

Η Μαριάνθη από τη μεριά της απάντησε λέγοντας πως αυτή είναι η άποψή της και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τέλος την χαρακτήρισε επιβλητική και επιτακτική απέναντί της στο παιχνίδι.

Η κόντρα Καρολίνας και Μαριάνθης

Survivor 4 - κολλητή Μαριάνθης: "Έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη, ήταν στρατηγική"

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Κόκκινη ομάδα να ηττείται από τους Μπλε και τους παίκτες αυτής να εναντιώνονται στην Μαριάνθη που δεν κατάφερε να βγάλει το τελευταίο run, η κολλητή αυτής, Αναστασία Γκούσκου, εμφανίστηκε στο Ευτυχείτε και μίλησε για το πως είδε την κίνησή τους να την βγάλουν στον τάκο.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της κολλητής της Μαριάνθης

"Είναι ημέρα ψηφοφορίας, έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη. Θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν ξεκάθαρα μια στρατηγική. Τώρα από εκεί και πέρα όταν δέχεσαι σαν ομάδα στο 9-9 να πάει ένα άτομο σημαίνει ότι πιστεύεις πως αγωνιστικά μπορεί να το φέρει εις πέρας. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή και να προκαθορίσεις ένα run.", είπε μεταξύ άλλων η κολλητή της Μαριάνθης.