Survivor 4 - Ντάφι: «Κόρο και Ασημακόπουλος θα με βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους»

Περνά στην αντεπίθεση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ντάφι: «Κόρο και Ασημακόπουλος θα με βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους»

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον ο «στόχος» της κόκκινης ομάδας και ο ίδιος το έχει καταλάβει και περνάει στην αντεπίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αφού όπως είπε πέρασε δύο μέρες απομονωμένος από την ομάδα του τώρα επιστρέφει πιο δυνατός και δεν θα αφήσει αυτό το περιστατικό να τον καταβάλει.

Αντίθετα περνά στην αντεπίθεση και όπως είπε θα βρίσκεται συνέχεια απέναντι στον Κόρο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που νωρίτερα είχαν καυγάδες με τον ίδιο.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Survivor 4 spoiler 10/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο του Survivor να ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ποσοστά τηλεθέασης, το σημερινό 10/3, όμως, κάτι μου λέει ότι θα φτάσει στον Θεό αφού έχει και αποχώρηση και τι αποχώρηση... Τέσσερις πολυσυζητημένοι παίκτες έχουν βγει στον τάκο αλλά μόνο ένας δεν θα γυρίσει στην παραλία του απόψε...

Στο χθεσινό επεισόδιο, που λέτε, συνέβησαν πραγματάκια. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς στο Youweekly.gr οι Μπλε κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας - με τσατσιά του Πάνου Καλίδη αλλά έγινε δεν αλλάζει - και έστειλαν την Κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί έγινε το έλα να δεις.

Εκτός από τον Ταβλαδάκη που αρπάχτηκε με την Άννα Μαρία γιατί τον έδωσε υποψήφιο με την ασυλία που είχε αναφερόμενη σε απίστευτους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την πράξη, είδαμε και τον Κόρο να βγάζει στον τάκο έναν - μέχρι στιγμής - καλό του φίλο, τον Ντάφυ.

Η ομάδα των Κόκκινων, επίσης, ψήφισε πανηγυρικά την Μαριάνθη για προτεινόμενη - κάτι που επίσης σας είχαμε πει εδώ στο Youweekly.gr από νωρίς - ρίχνοντας της ευθύνες μεταξύ άλλων και για την χθεσινή τους ήττα στο 9-9.

Όπως θυμάστε, επίσης, (μα πως να ξεχαστεί κάτι τέτοιο) από το πρώτο συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας οι Μπλε έβγαλαν στον τάκο τον Μπάρτζη και κάπως έτσι μαζεύτηκαν οι 4 υποψήφιοι!

Και πάμε τώρα στο θέμα που μας καίει! Απλά, λιτά και απέριττα θα σας πω πως ότι ξέρω, όπως κάνω πάντα.

Ο Ντάφυ το ξεχνάτε, δεν πρόκειται να φύγει, τον αγαπάει το κοινό, θα πάει μακριά στο παιχνίδι το δηλώνω από τώρα. Μπάρτζης, όχι και τόσο αγαπητός στους τηλεθεατές αλλά ούτε κι αυτός θα μαζέψει τα πραγματάκια του. Όλα θα παιχτούν μεταξύ Ταβλαδάκη και Μαριάνθης.

Η Μαριάνθη έχει βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση και την είχε σώσει το ότι ο κόσμος τότε ήθελε να φύγει η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Ταβλαδάκης μπορεί να μην είναι τόσο αγαπητός - δείτε εδώ κράξιμο που έφαγε εχθές στο twitter - αλλά την δίνει την σπιρτάδα του στο παιχνίδι.

Με ελάχιστη επιφύλαξη θα δώσω Ταβλαδάκη, κι όταν σιγουρευτώ 100% επανέρχομαι. Μάλιστα, η μέχρι στιγμής κατάταξη που έχω είναι Μπάρτζης, Ντάφυ με ελάχιστη διαφορά από αυτόν, Μαριάνθη και Ταβλαδάκης.

Update!

Σας το έχω ξαναπεί... μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω! Ο Ταβλαδάκης είναι εκτός...